15 υπέροχες ταινίες για να δείτε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά

Όλοι έχουν αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα: Επιστρέφοντας από τη δουλειά, προσπαθούν να βρουν μια καλή ταινία για να περάσουν τη βραδιά αλλά ξοδεύουν περισσότερο χρόνο ψάχνοντας παρά βλέποντάς τη. Σας ακούγεται οικείο;


Θέλουμε να το κάνουμε ευκολότερο για εσάς και θα μοιραστούμε μια συλλογή με ταινίες που αξίζει να δείτε μιας και θα σας ενθουσιάσουν.

Χτυποκάρδια στο γραφείο

© Les Productions du Trésor

Μια εξαιρετική γαλλική κωμωδία για μια νεαρή γυναίκα που ονομάζεται Ρόουζ Παμφίλ και δεν θέλει να μείνει στη γενέτειρά της ώστε να ζήσει την ήρεμη, ομαλή ζωή μιας νοικοκυράς. Η Ρόουζ φεύγει για το Παρίσι, μια πόλη που έχει τόσες πολλές εκπλήξεις για εκείνη.

Το κορίτσι από τη Δανία

© Focus Features

Η πλοκή βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και αφηγείται την ιστορία του Δανού ζωγράφου Έιναρ Βέγκενερ. Η επιτυχία τον συνοδεύει αλλά νιώθει πως κάτι λείπει από την ζωή του και δεν του επιτρέπει να είναι ευτυχισμένος. Τα πάντα αλλάζουν όταν ακολουθώντας τις οδηγίες της συζύγου του, ποζάρει ως γυναίκα και καταλαβαίνει τι ήταν αυτό που του έλειπε.

Το τρελό κυνήγι του θησαυρού

© Paramount Pictures

Μια όμορφη κωμωδία του Τζέρι Ζούκερ για τους ανθρώπους. Μάλλον για το τι είναι έτοιμοι να κάνουν οι άνθρωποι για να κερδίσουν ένα χρηματικό έπαθλο. Όπως αποδεικνύεται, δεν είναι τόσο εύκολο να το πάρουν. Αν θέλετε να γελάσετε, πρέπει να συμπεριλάβετε αυτή την ταινία στη λίστα σας.

Άγγιγμα καρδιάς

© 20th Century Fox Film Corporation
Διαβάστε περισσότερα...
Loading...