Θρήνος στην ΑΕΚ. Έφυγε ο Δημήτρης

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του Δημήτρη Κασκούτη στους φίλους της ΑΕΚ. Ο 33χρονος όπως όλα δείχνουν με μια λάθος κίνηση του λίγο μετά τις 12 το βράδυ του Σαββάτου, έπεσε στις ράγες του Μετρό στην Ομόνοια και τον πάτησε το τρένο.

Όπως καταλαβαίνετε οι πρώτες στιγμές για την οικογένεια του ήταν τραγικές. Από την μια στιγμή στην άλλη, έφυγε ο δικός τους άνθρωπος χωρίς ακόμα να συνειδητοποιήσουν πως έγινε το φρικτό δυστύχημα. Ο Δημήτρης δεν θα έχει την ευκαιρία να δει το μικρό του γιο, το αγοράκι του να μεγαλώνει και να τον φωνάζει μπαμπά. Αυτό ίσως είναι που πονάει πιο πολύ από όλα.

Από μικρός ονειρευόταν να αγωνιστεί για την λατρεία του, που δεν ήταν άλλη από την ΑΕΚ. Η αγάπη του για το ποδόσφαιρό και για τον δικέφαλο αετό ήταν μεγάλη. Ασχολήθηκε επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο και έπαιξε στο Ερμή Πλατάνου, Πανηλειακό και στο Αιγάλεω. Πρόσφατα τον φιλοξένησαν οι ομάδες του τοπικού της Ηλείας όπως Μακρίσια, και το Λαμπέτι. Καλό παράδεισο Δημήτρη, να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει…

 


Διαβάστε περισσότερα...