Κορινθία: «Η οικογένειά μου έχει δıασυρθεί» λέει ο 45χρονος παλαıοχριστιανός – Δούλεuε σε δήμο και η σύζυγος

February 23, 2024

Κορινθία: «Η οικογένειά μου έχει δıασυρθεί» λέει ο 45χρονος παλαıοχριστιανός – Δούλεuε σε δήμο και η σύζυγος

Διαφ.

ad1

Σύμφωνα με τον 45χρονο τα παιδιά της οικογένειας ζούσαν σε τροχόσπιτο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την οικογένεια των παλαιοχριστιανών που ζούσαν σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία. Ο 45χρονος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη του, όμως καλείται να επιστρέψει μισθούς δύο μηνών, στο δήμο Ερέτρειας όπου εργαζόταν από απόσταση.

Την ίδια ώρα, έγινε γνωστό ότι και η σύζυγός του, πληρωνόταν και εκείνη, από το Δημόσιο. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 η γυναίκα, ήταν υπάλληλος σε άλλο δήμο από αυτόν που εργαζόταν ο 45χρονος. Συγκεκριμένα εργαζόταν με σύμβαση, σε κοινότητα της Αττικής, στο δασαρχείο, για δύο 8μηνα, το 2018 – 2019.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή ένας υπάλληλος δασαρχείου, «ήταν ιδιότροπη και τσακωνόταν συχνά».



«Η οικογένειά μου έχει διασυρθεί»

Στο μεταξύ, σε παρέμβασή του στον Alpha, ο 45χρονος υποστήριξε ότι: «Δεν ζούσαν σε λαγούμι τα παιδιά, ζούσαν σε ένα τροχόσπιτο». Όσο για την αμοιβή του ως υπάλληλος σε τηλεργασία, είπε ότι εργάζεται από πολύ μικρός, σε πάρα πολλές εργασίες.

«Ε όχι, δεν θα έχουν φακελωμένη όλη την οικογένειά μου», είπε ο 45χρονος για το τεστ DNA

«Έπαιρνα 1.000 ευρώ, έχω ένσημα και έχω δουλέψει και ένα χρόνο ως εκπαιδευτικός. Τα 1.000 ευρώ πρέπει να υπολογίζονται στο κοινό ότι ήταν για να ταΐσουν και να ζήσουν 8 στόματα, όχι εμένα. Δεν έπαιρνα κανένα επίδομα και κανένα άλλο βοήθημα».




Ο ίδιος σχολίασε: «Η οικογένειά μου έχει διασυρθεί τόσο πολύ στα ΜΜΕ και δεν είναι σωστό να βλέπουν τα παιδιά μου».

Εξηγώντας τους λόγους που αρνείται το τεστ DNA, ανέφερε ότι «στρέφεται καθ’ όλης της οικογένειάς μου. Ε όχι, δεν θα έχουν φακελωμένη όλη την οικογένειά μου. Γράφει μέσα η απόφαση ότι θα τηρηθεί για μελλοντικές χρήσεις».

Πηγή

Διαβάστε επίσης: