Η μέση Ελληνίδα μανουλιτσα έπαθε αμοκ και τα έχωσε στην Χριστίνα Μπόμπα γιατί φόρεσε μπλούζα με ντεκολτέ

June 1, 2022

Η μέση Ελληνίδα μανουλιτσα έπαθε αμοκ και τα έχωσε στην Χριστίνα Μπόμπα γιατί φόρεσε μπλούζα με ντεκολτέ

Διαφ.
Το παρακάτω αναδημοσιεύουμε με την άδεια της συντάκτριάς του, Μαριάννας Γουλή
Είναι από χθες που η μέση Ελληνίδα μανουλιτσα έχει πάθει αμοκ και τα χώνει στην Χριστίνα Μπόμπα γιατί άκουσον άκουσον! Ενώ είναι μάνα, πήγε ταξίδι χωρίς τα παιδιά της και, καλά αυτό ντρέπομαι και να το γράψω, τόσο βαρύ έγκλημα έκανε, φόρεσε μια μπλούζα με ντεκολτέ!

Ντροπή σου και αίσχος σου Χριστίνα Μπόμπα! Έπρεπε να σε χτίσουν με τη ρόμπα στην κουζίνα σου, σαν τη γυναίκα του πρωτομαστορα κι εσύ, για να είσαι αξια!

Εν τω μεταξύ, αυτές που την κράζουν που έφυγε χωρίς τα παιδιά είναι οι ίδιες που παθαίνουν αμοκ όταν κλείνουν τα σχολεία και αναγκάζονται να κρατάνε τα παιδιά τους στο σπίτι!!Θα σας πω κάτι αλλά προσπαθειστε να μη σοκαριστειτε… Μια μαμά μπορεί να είναι καλή και να δουλεύει και να μη δουλεύει.

Να περιποιείται, να φοράει τις φορεματαρες και τις γόβες της. Να κυκλοφορεί με φόρμες και αθλητικά. Να πηγαίνει ταξίδια μονή της. Να μη πηγαίνει ταξίδια μόνη της. Να θέλει μισή μέρα να ξεφύγει απ τις ευθύνες της μητρότητας και να γεμίσει μπαταρίες. Να θέλει να είναι με το παιδί της 24 ώρες τη μέρα κλπ.Είναι αισχρά τα μαμαδόμετρα! Είναι ανηθικο να προσβαλετε τον κόσμο επειδή δε ζει σύμφωνα με τα μαλακισμενα αναχρονιστικα και πατριαρχικα σας πρότυπα. Βούρλα!
Και με τη Μπόμπα λοιπόν! Και με όποια τη θέλουν δούλα και κυρά!

Και σκατα στα μούτρα σας!
Πηγή

Διαβάστε επίσης:

ΚΑΙΡΟΣ - Δημοφιλείς προγνώσεις

Καιρός Αθήνα Καιρός Θεσσαλονίκη Καιρός Λάρισα Καιρός Ιωάννινα
Καιρός Πάτρα Καιρός Πτολεμαΐδα Καιρός Τρίκαλα Καιρός Σέρρες
Καιρός Βόλος Καιρός Αγρίνιο Καιρός Ηράκλειο, Κρήτη Καιρός Πύργος
Όλες οι Πόλεις