«Δεν έχω κανέναν…» – «Βυθισμένη» στη θλίψη η Κατερίνα Καραβάτου

June 2, 2022

Η Κατερίνα Καραβάτου αποτελεί ένα… ανοικτό βιβλίο ως άνθρωπος, θέλοντας πάντοτε να μοιράζεται τη σκέψη της ακόμη και για τα προσωπικά της, με την ίδια να αναφέρεται στις δυσκολίες, που τη βρήκαν τον τελευταίο χρόνο.

Διαφ.

Διαφ.

Η παρουσιάστρια, που πραγματοποίησε εσχάτως δημόσια έκκληση, είχε σχολιάσει στο «Night Out» την απώλεια της μητέρας της, που της στοίχησε, καθώς και τον χωρισμό με τον Κρατερό Κατσούλη και το πώς είναι σήμερα η σχέση τους.

if (width < 1024+1) //Εμφάνιση μέχρι { }

Survivor spoiler 01/06: «Δεν πάει άλλο, αφήστε με...» - Εξαγριωμένος ο Άρης Σοϊλέδης ζήτησε να αποχωρήσει!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 01/06: «Δεν πάει άλλο, αφήστε με...» - Εξαγριωμένος ο Άρης Σοϊλέδης ζήτησε να αποχωρήσει!


Τα λόγια της Καραβάτου για το δύσκολο χρόνο και τον χωρισμό

«Δεν είχα κανένα όνειρο όταν ήμουν μικρή να γίνω τηλεπαρουσιάστρια, δεν είχα καμία σχέση. Μπήκα μετά τις σπουδές μου», ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου. Περνώντας στην απώλεια της μητέρας της που της στοίχισε, η Κατερίνα Καραβάτου είπε: «Το 2022 περιμένει από εμένα να ενηλικιωθώ, γιατί πλέον δεν έχω ούτε μαμά ούτε μπαμπά, είμαι μόνη μου, δεν έχω κάποιον να λέω μαμά, να με αγαπά με αυτόν τον τρόπο».

Η παρουσιάστρια μίλησε για το διαζύγιό της από τον Κρατερό Κατσούλη που απασχόλησε έντονα τον Τύπο το περασμένο καλοκαίρι λέγοντας: «Ο πρώτος άνθρωπος που ανακοίνωσα το διαζύγιο ήταν η φίλη μου η Έλενα, νομίζω έχουμε βρει τις ισορροπίες μας. Έχουμε πει με τον Κρατερό ότι η υπάρχει των παιδιών είναι ένα σημείο κομβικό. Και για τους δυο είναι και θα είναι προτεραιότητα και έτσι θα συνεχίσει αλλά νομίζω ότι αν δεν τα έχουμε βρει μεταξύ μας δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει. Όχι δεν νομίζω ότι τώρα θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε ξανά, προς το παρόν είναι νωρίς Έχω να αντιμετωπίσω πολλά αυτή τη στιγμή για να προχωρήσω στην προσωπική μου ζωή».


Πηγή