Survivor 5: «Πουλάτε και τη μάνα σας…» – «Άγρια» επίθεση στην Κατερίνα Καραβάτου για τον Γιωρίκα Πιλίδη και «καρφιά» από τη Ρούλα Κορομηλά!

June 6, 2022

Ένας ορυμαγδός σχολίων έχει προκληθεί στα social media εναντίον της Κατερίνας Καραβάτου και της εκπομπής «Τι λες τώρα», εξαιτίας του χειρισμού στο θέμα του Γιωρίκα Πιλίδη, ο οποίος έφτασε σε σημείο να δακρύσει μπροστά στην κάμερα από τον «πόλεμο», που δέχεται από την ομοσπονδία της πάλης.

Διαφ.

Διαφ.

Μετά τις αποκαλύψεις που είχε κάνει και στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο παγκόσμιος πρωταθλητής, που συμμετείχε και στο Survivor 5 αυτή τη σεζόν, «ξέσπασε» όσο καμία άλλη φορά στον αέρα του Mega, κατηγορώντας όσους εκ της ομοσπονδίας μίλησαν, ότι λένε ασύστολα ψεύδη και ερχόμενος σε σημείο να λυγίσει.

if (width < 1024+1) //Εμφάνιση μέχρι { }

Survivor spoiler 06/06: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 06/06: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία!


Χαρακτηριστικό, άλλωστε, είναι πως αποκάλεσε ως ξεφτίλες τους εκπροσώπους της ελληνικής πάλης και ζήτησε να μάθει πού ήταν τα χρήματα, τα οποία δήθεν προορίζονταν για τον ίδιο, καθώς ποτέ δεν τα καρπώθηκε.

Survivor 5: Η στάση της εκπομπής που εξόργισε το κοινό και το σχόλιο της Κορομηλά

Με αφορμή την παρουσία του αυτή και το γεγονός, ότι η εκπομπή ενδεχομένως άργησε να τον προστατεύσει, μια μαζική επίθεση άρχισε στα social media εναντίον της Κατερίνας Καραβάτου, με πολλά σχόλια για την ίδια και τους συνεργάτες της, με αποτέλεσμα το πρωί της Δευτέρας (6/6) να σβήσει την ανάρτηση που είχε πραγματοποιήσει.

Μεταξύ αυτών ήταν, μάλιστα, και η Ρούλα Κορομηλά, η οποία ανέφερε πως «νομίζω ότι οι εκπομπες οφείλουν να σέβονται τους παγκόσμιους πρωταθλητές μας όταν τους φιλοξενούν κ να τους προστατεύουν όταν αδικούνται και να μην «στηνουν» δικαστήρια έναντιων τους. Η εικόνα του σπουδαιου αθλητή Γιώργου Πηλιδη να κλαίει ήταν θλιβερή κ δεν του αξίζει».


Πηγή