Σωστός διασυρμός: «Όταν έφυγε από τη ζωή η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με…»

June 7, 2022

“Με τη Βουγιουκλάκη και τον Παπαμιχαήλ ήμασταν συμμαθητές στη σχολή του Εθνικού. Μία μέρα με πήρε η Αλίκη να παίξω…”. Μια ιστορία που κανείς δεν ήξερε μέχρι σήμερα!

Διαφ.

Διαφ.

Στο Down Town Κύπρου είχε δώσει συνέντευξη η Ρίκα Διαλυνά, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για ένα περιστατικό με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

if (width < 1024+1) //Εμφάνιση μέχρι { }

Survivor spoiler 07/06: Σκάνδαλο με Σοϊλέδη και Βρισηίδα στο Survivor 5! Δεν τους τιμώρησε κανείς και η κόκκινη ομάδα αποχώρησε

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 07/06: Σκάνδαλο με Σοϊλέδη και Βρισηίδα στο Survivor 5! Δεν τους τιμώρησε κανείς και η κόκκινη ομάδα αποχώρησε


"Με τη Βουγιουκλάκη και τον Παπαμιχαήλ ήμασταν συμμαθητές στη σχολή του Εθνικού. Μία μέρα με πήρε η Αλίκη να παίξω στις “Διπλοπενιές”. Να χορέψω. Όταν η ταινία παίχτηκε στις Κάννες, ενώ εγώ ήμουν εκεί, δεν πήγα στην προβολή της, αλλά μετά στο πάρτι που γινόταν. Εκεί, η Αλίκη έκανε τα δικά της, νάζια, χορούς και τέτοια, για να τραβήξει τα φλας. Το ίδιο κι ο Παπαμιχαήλ. Σηκώθηκε να χορέψει ζεϊμπέκικο.

 Αλίκη Βουγιουκλάκη Δημήτρης Παπαμιχαήλ ταινία

Όταν μπήκα εγώ, έπεσαν όλοι οι paparazzi επάνω μου, επειδή με ήξεραν από την Αμερική και από την Ιταλία. Κι εγώ είχα πάει τότε στις Κάννες για μία ιταλική ταινία, όπου έπαιζα. Όλοι φώναζαν “Viva Rika!”. Όταν έφυγε από τη ζωή η Αλίκη, ο Παπαμιχαήλ με κατηγόρησε ότι το είχα στήσει εγώ αυτό το σκηνικό για να επωφεληθώ και να ρίξω τη Βουγιουκλάκη. Με στεναχώρησε πολύ. Βεβαίως, είναι νεκροί οι άνθρωποι, οπότε, τι να λέμε τώρα… Ταράζει το μέσα μου αυτή η ιστορία. Δεν θέλω ούτε να τη θυμάμαι, σας παρακαλώ.

Εγώ ό,τι κακό, το διαγράφω. Αυτό το πήρα από τους γονείς μου, όπως και την ταπεινότητα. Αφού και στην Ελλάδα, όταν με ήξεραν όλοι, εγώ πήγαινα σπίτι μου με το λεωφορείο. Κι όλοι μου έλεγαν: “Καταδέχεστε να μπαίνετε εσείς στο λεωφορείο;”. Και με τι να γύριζα δηλαδή, με σοφέρ; Σας παρακαλώ!", ανέφερε η Ρίκα Διαλυνά. Εκτός, όμως, από αυτή την ιστορία, δείτε εδώ μια ακόμη αποκάλυψη για την εθνική σταρ.

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

Παντρεύτηκε η τελευταία σύντροφος του Δημήτρη Παπαμιχάηλ: Αυτός είναι ο άνδρας της!

Γνωρίζετε ποια είναι η τελευταία σύντροφος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ; Ο λόγος για την Νάντια Μουρούζη, η οποία σήμερα έχει παντρευτεί. Δείτε για πρώτη φορά τον άνδρα της.

Η Νάντια Μουρούζη πένθησε τον άνθρωπο που αγάπησε και πάλεψε με τους νόμιμους κληρονόμους του, τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, φτάνοντας να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα στις 26 Σεπτεμβρίου του 2007, ζητώντας να της παραδώσουν τα προσωπικά της αντικείμενα, τα οποία υπήρχαν μέσα στο σπίτι όπου ζούσε με τον αείμνηστο ηθοποιό, στο Χαλάνδρι.

Δημήτρης Παπαμιχαήλ

Πράγματα που, όπως ισχυρίστηκε, είχε αγοράσει η ίδια μαζί με τον αποθανόντα σύντροφό της και τα οποία της ανήκαν. Για του λόγου το αληθές, είχε καταθέσει στο δικαστήριο μέχρι και τις αποδείξεις πληρωμής των συγκεκριμένων αντικειμένων, έτσι ώστε να μην μπορεί κανείς να αμφισβητήσει τα λεγόμενά της. Για την ίδια τα αντικείμενα αυτά είχαν μεγαλύτερη συναισθηματική αξία παρά οικονομική, και αυτός ήταν ένας πολύ σημαντικός λόγος για την απαίτησή της.

Τότε, σύμφωνα με τη λίστα, ανάμεσα στα αντικείμενα υπήρχαν και προσωπικά της κοσμήματα, καθώς και κάποιες οικοσυσκευές, όπως καρέκλες, χαλιά, ένα τραπέζι και άλλα αντικείμενα. Η ηθοποιός, ζούσε όλα τα χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ακόμα κι όταν μπήκε ο καινούριος άντρας στη ζωή της, ο Νίκος Λυμπέρης (καθηγητής Πανεπιστημίου). Η άνοιξη του 2008 τη βρήκε ζευγάρι μαζί του, ενώ εκείνος είχε ήδη μπει στη ζωή της 1,5 χρόνο μετά τον θάνατο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Έχετε δει πώς είναι σήμερα ο τάφος του; Το Athensmagazine.gr έχει για εσάς εικόνες από το σημείο.

πρώην σύντροφος Παπαμιχαήλ

Αρχικά, εκείνος αρκέστηκε στη φιλία. Όσο, όμως, ο καιρός περνούσε η σχέση τους άρχιζε να αλλάζει βάση και κατέληξαν να είναι ζευγάρι.

Το 2015 υπό άκρα μυστικότητα η Νάντια Μουρούζη, παντρεύτηκε με τον Νίκο Λυμπέρη, που σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret ο ρομαντικός τους γάμος μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, έγινε στο μοναδικής αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής δημαρχείο Hotel de Ville στο Παρίσι. Η νύφη επέλεξε λευκό φόρεμα που το συνδύασε με μια άσπρη μακριά πουκαμίσα, και κρατούσε στα χέρια της μία ανθοδέσμη με δέκα ροζ τριαντάφυλλα.


Πηγή