Survivor 5: Στο "στόχαστρο" του Twitter ξανά ο Σοϊλέδης – «Όσο πάει πιο σιχαμένος» – ΕΔΩ ΤΟΥΙΤΑΡΟΥΜΕ

June 10, 2022

Το βράδυ της Πέμπτης (9/6) ξεκίνησε ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor 5 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Οι εξελίξεις κάθε φορά τρέχουν καθώς οι σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες αλλάζουν από λεπτό λεπτό.

Διαφ.

Διαφ.

Μάλιστα, ισχυρό παράδειγμα είναι η Βρισηίδα με τον Μαρτίκα όπου τους είδαμε στο χθεσινοβραδινό (8/6) επεισόδιο σε τρυφερά τετ α τετ.


VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε σήμερα 9/6


Ωστόσο, οι χρήστες του Twitter έδωσαν ξανά το παρών τους καθώς τα σχόλια πήραν “φωτιά” όταν υπήρξε μια έντονη λογομαχία ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τον Γιώργο Ταλάντσεβ, κάτι που τους εξόργισε φανερά καθώς λίγο αργότερα δεν δίστασαν να κράξουν για τα καλά τον πρώτο παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι χρήστες του Twitter “τα έχωσαν” στον Άρη Σοϊλέδη

Αυτό αλλάζει τα πάντα – Ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

Λίγες μέρες έχουν μείνει μόνο μέχρι τη μέρα που θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του Survivor 5 (δείτε εδώ πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός). Οι παίκτες βάζουν τα δυνατά τους προκειμένου να καταφέρουν να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο παιχνίδι, ωστόσο από εδώ και στο εξής τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα.

Σπύρος Μαρτίκας, Βρισηίδα Ανδριώτου (η οποία τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να τη δουν οι γιατροί) και Γιώργος Ταλάντσεβ, είναι οι παίκτες που βρέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι.

Μπλε και Κόκκινοι έχασαν τις ασυλίες τους αυτή την εβδομάδα και έτσι οι υποψήφιοι θα έλεγε κανείς πως είναι μοιρασμένοι.

Το παιχνίδι έχει μπει πια σε τελική ευθεία και η αλήθεια είναι πως βασικός στόχος όλων των παικτών είναι να εξασφαλίσουν τη θέση τους μέχρι τουλάχιστον να γίνει το παιχνίδι ατομικό.

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και σήμερα, επικοινωνήσαμε με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο και παρακαλέσαμε πολύ προκειμένου να μάθουμε ποιος είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Μετά από μεγάλη πίεση μας αποκάλυψε πως τον δρόμο για την Ελλάδα έχει ήδη πάρει… η Βρισηίδα. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως οι πληροφορίες ήθελαν τη Βρισηίδα να έχει ήδη ζητήσει από την παραγωγή να αποχωρήσει. Όπως φαίνεται, η επιθυμία της έγινε διαταγή, αυτή τη φορά από το κοινό.,


Πηγή

Διαβάστε επίσης: