Συγκλονισμένος ο Μάνος Δασκαλάκης για την Πισπιρίγκου: «Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά»

June 21, 2022

Το MEGA εξασφάλισε την πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη μετά το πόρισμα του θανάτου της Ίριδας και της Μαλένας που αναφέρει ότι και τα δύο παιδιά δολοφονήθηκαν.

Διαφ.

Διαφ.

Όπως λέει ο Μάνος Δασκαλάκης, δεν αιφνιδιάστηκε από το πόρισμα, ενώ δήλωσε έτοιμος να στηρίξει και την υποστήριξη κατηγορίας.

if (width < 1024+1) //Εμφάνιση μέχρι { }

Survivor spoiler 21/06: «Αποχωρεί από το Survivor η...» - Ανακοινώνει αποχώρηση ο Γιώργος Λιανός!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 21/06: «Αποχωρεί από το Survivor η...» - Ανακοινώνει αποχώρηση ο Γιώργος Λιανός!


Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Κεραυνοβολήθηκα για δεύτερη φορά, αλλά δεν αιφνιδιάστηκα γιατί πλέον με όλα αυτά που είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν το περίμενα.

Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά, αλλά δε θέλω να πω κάτι άλλο τώρα. Να σχηματιστεί πρώτα δικογραφία, να πάρω αντίγραφο και μετά θα τοποθετηθώ. Θα δηλώσω ξανά υποστήριξη κατηγορίας.

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

Δεν αμφισβητώ το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα. Θεωρώ ότι έχει γίνει ενδελεχής έρευνα».

Ξέσπασμα Κατερίνας Καινούργιου on air κατά Μάνου Δασκαλάκη: «Τώρα κρύβεται και κάνει την πάπια - Έπρεπε να την πληρώσει»

Στην ΓΑΔΑ καταθέτει σήμερα εκτάκτως η Δήμητρα Πισπιρίγκου, ύστερα από το πόρισμα που βγήκε χθες και ανέφερε πως η Μαλένα και η Ίριδα – τα παιδιά της Ρούλας Πισπιρίγκου – πέθαναν με ασφυκτικό τρόπο.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ανέφεραν την πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη, η οποία έκανε έξαλλη την Κατερίνα Καινούργιου, μη μπορώντας να πιστέψει ότι ο 30χρονος πατέρας δεν είχε καταλάβει ότι τα παιδιά του είχαν δολοφονηθεί.

«Προφανώς και ο Μάνος Δασκαλάκης θα μιλήσει για το πόρισμα. Είναι πρώιμο αυτή τη στιγμή» ανέφερε ο δικηγόρος του 30χρονου πατέρα.

Η Κατερίνα Καινούργιου τότε ξέσπασε: «Μιλάμε για τόσο βλάκα; Συγγνώμη τώρα θα το πω πολύ απλά. Τρία παιδιά να τα έχει δολοφονήσει – τα δύο με τα χέρια – και το άλλο όπως έφυγε και να μην έχει καταλάβει τίποτα; Και τώρα κρύβεται και κάνει πάπια; Θα πρέπει και αυτός να την πληρώσει.

Τι άντρας είναι αυτός; Δύο άνθρωποι ήταν μέσα η Ρούλα και η Δήμητρα, ποιος το έκανε; Το φάντασμα; Και αυτός μπήκε μέσα και δεν κατάλαβε τίποτα; Και κρύβεται τώρα; Αρκετό κουτόχορτο φάγαμε τόσο καιρό. Βγαίνει ένα πόρισμα που μιλάει για δολοφονία και ένας πατέρας είναι άφαντος και πέφτει από τα σύννεφα και δεν εμφανίζεται πουθενά. Κάτσε ρε δεν είχες καταλάβει τίποτα; Τίποτα;».


Πηγή