Survivor 5: «Με τρώει μέσα μου ακόμα…» – Η Ασημίνα ξεσπά σε κλάματα

June 30, 2022

Ο Γιώργος Λιανός ζήτησε περισσότερες πληροφορίες για τους παίκτες του Survivor 5 , μιας και το παιχνίδι οδεύει προς το τέλος του. Την αρχή έκανε η Ασημίνα, η οποία ξέσπασε σε δάκρυα για το bullying που είχε δεχτεί για τα κιλά της.

Διαφ.

ad1

Διαφ.

ad1

«Η στέρηση που έχει με τον αθλητισμό, ειδικά για το φαγητό… Έχω περάσει από διατροφολόγους για διατροφές από τις οποίες κάποιες φορές ξέφευγα γιατί δεν μπορούσα να τις ακολουθήσω.


VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Αυτός ο παίκτης βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση


Έχω δεχτεί πολύ bullying για τα κιλά μου, το οποίο με τρώει μέσα μου ακόμα αλλά το προσπαθώ και δεν το αφήνω να με καταβάλει. Για αυτό σταμάτησα τον στίβο γιατί ίσως να μην είμαι τόσο πειθαρχημένη για να μπορέσω να αντέξω τόσο πολύ και να μπορέσω να το καταφέρω. Μετά κατάλαβα ότι είμαι καλή στο ποδόσφαιρο» είπε η Ασημίνα στο Survivor.

Survivor: Η Ασημίνα ξεσπά σε κλάματα μιλώντας για το bullying που δέχθηκε

Η καταγωγή της Ασημίνας από το Survivor 5

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα άτομα του φετινού Survivor 5 είναι αναντίρρητα η Ασημίνα Χατζηανδρέου, τόσο για την έντονη προσωπικότητά της όσο όμως και για τη σχέση με τον Χρήστο Δάντη.

Οι δυο τους φαίνεται να ήρθαν αρκετά κοντά την περσινή σεζόν της καραντίνας, ενώ στις αρχές του καλοκαιριού, ο τραγουδιστής και η αθλήτρια έκαναν τις πρώτες τους κοινές εμφανίσεις. Μάλιστα, ο Χρήστος Δάντης δεν έχει σταματήσει λεπτό να υποστηρίζει την αγαπημένα του, καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Γεννημένη το 1999 στην Αθήνα, είναι ποδοσφαιρίστρια της Α’ Εθνικής καθώς και πρωταθλήτρια στίβου στα 200 μέτρα. Πήγε στον Άγιο Δομίνικο γιατί της αρέσει να φτάνει τον εαυτό της στα όρια του.

Η Ασημίνα, όμως, δεν έχει ακριβώς καταγωγή από την Αθήνα, με τον Χρήστο Δάντη να έχει γεννηθεί στην Καισαριανή. Η ίδια, όπως αναφέρει το cyclades24.gr, προέρχεται από τη Σύρο, τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο αγωνιστικά φέτος, αλλά και στα χρόνια της καριέρας της, το νησί των Κυκλάδων.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: