Αφού χάνει τον φίλο του σε ατύχημα, το πιστό σκυλάκι αρνείται να τον αφήσει.

July 9, 2022

Αφού χάνει τον φίλο του σε ατύχημα, το πιστό σκυλάκι αρνείται να τον αφήσει.

Διαφ.




Η πίστη ενός σκύλου είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα που θα μπορούσαμε να δούμε ποτέ. Και η στάση του πρωταγωνιστή της επόμενης ιστορίας είναι ίσως το καλύτερο παράδειγμα από αυτή την άποψη. Το όνομά του είναι Guero.




Ο Güero και ένα άλλο σκυλί ζούσαν στο δρόμο σαν σκυλιά της κοινότητας. Αλλά, δυστυχώς, το τελευταίο χτυπήθηκε θανάσιμα από ένα αυτοκίνητο. Σε μια κίνηση απελπισίας και ενσυναίσθησης, ο Güero προσπάθησε να τραβήξει το σώμα του φίλου του από το πεζοδρόμιο για να μην εκτεθεί στην κίνηση, αλλά αυτό φάνηκε ένα αδύνατο έργο για τον φτωχό σκύλο.

Το περιστατικό συνέβη στο Ecatepec de Morelos του Μεξικού. Το ζευγάρι Jesus Carmona και Itzel Reyes ψώνιζαν εκεί κοντά και είδαν όλη τη σκηνή. Χωρίς να το σκεφτούν, οι δυο τους πλησίασαν τον Γκουέρο, θέλοντας να τον βοηθήσουν.



“Του προσέφερα φαγητό και νερό στο πεζοδρόμιο και κούνησε την ουρά του, αλλά συνέχισε να προσπαθεί να μετακινήσει τον φίλο του που ήταν στην άσφαλτο”, είπε ο Jesús.

Ένας κοντινός έμπορος τέχνης ρωτήθηκε από το ζευγάρι αν τα τετράποδα ανήκαν σε αυτόν. Σύμφωνα με τον έμπορο, τα σκυλιά της κοινότητας ήταν καλά φροντισμένα τόσο από αυτόν όσο και από τους γείτονες. Ο άνδρας είπε ότι τους είχε δει να φεύγουν το προηγούμενο βράδυ και σκέφτηκε ότι μπορεί να είχαν χαθεί. Ήταν τότε που τραυματίστηκε ο φίλος του Γκουέρο. Ποιος ξέρει πόσο ο σκύλος είχε σύρει πιστά το άψυχο σώμα του καλού του φίλου;



Ο Jesús και ο Itzel αποφάσισαν να θάψουν τον φίλο του Güero σε ένα κοντινό πάρκο και ο πωλητής αποφάσισε ότι ο Güero πρέπει να παραμείνει στη φροντίδα του προς το παρόν.

Αρκετοί άνθρωποι στη γειτονιά στράφηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διαδώσουν την ιστορία, έτσι ώστε ο Guero να βρει ένα μόνιμο σπίτι και να μην αντιμετωπίζει πλέον τους κινδύνους του δρόμου. Μια χειρονομία σαν χίλιες λέξεις!




Πηγή

Διαβάστε επίσης:

ΚΑΙΡΟΣ - Δημοφιλείς προγνώσεις

Καιρός Αθήνα Καιρός Θεσσαλονίκη Καιρός Λάρισα Καιρός Ιωάννινα
Καιρός Πάτρα Καιρός Πτολεμαΐδα Καιρός Τρίκαλα Καιρός Σέρρες
Καιρός Βόλος Καιρός Αγρίνιο Καιρός Ηράκλειο, Κρήτη Καιρός Πύργος
Όλες οι Πόλεις