Βασιλική Πλεξίδα – “Η Παναγιά με πήρε αγκαλιά και με έσωσε. Θα Την ευγνωμονώ για πάντα”

August 6, 2022

Βασιλική Πλεξίδα – “Η Παναγιά με πήρε αγκαλιά και με έσωσε. Θα Την ευγνωμονώ για πάντα”

Διαφ.




Απο θαύμα ζεί σήμερα και το γνωρίζει καλά η Βασιλική Πλεξίδα, μετά από την θανατηφόρα πτώση ελικοπτέρου το 2017. Η Αρχιλοχίας που πριν από 5 χρόνια παραλίγο να χάσει την ζωή της σε αεροπορικό δυστύχημα, στέκεται ακόμη ζωντανή και ευγνωμονεί την Παναγία γι’ αυτό.




Η ανάρτηση για το θαύμα και την ευγνωμοσύνη προς την Παναγία αναλυτικά:

«Σήμερα αντίκρυσα σε αρκετά site το πολλαπλό Μέγιστο Θαύμα της Παναγίας μας. Όσον αφορά την Θαυματουργή εικόνα Της, αναφορικά με ένα λάθος που γίνεται και επειδή θέλω να το διευκρινίσω, σας παραθέτω την αυθεντική εικόνα της Παναγίας μας της Ακρωτηριανής Σερφιώτισας Θεραπεύτριας η οποία με διέσωσε πριν από πέντε χρόνια στο Σαραντάπορο Ελασσόνας έπειτα από την πτώση του ελικοπτέρου!!! Οφείλω τη ζωή μου σε Εκείνη για αυτό και θα Την ευγνωμονώ και θα Την ομολογώ με όλο μου το είναι όσο ζω!».
Η Βασιλική ήταν η μοναδική επιζήσασα από την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου στην περιοχή του Σαρανταπόρου, κοντά στα σύνορα των νομών Λάρισας και Κοζάνης.



Υπενθυμίζεται ότι στο δυστύχημα που σημιώθηκε τον Απρίλιο του 2017, έχασαν τη ζωή τους ο υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης, ο συνταγματάρχης (ΤΘ) Θωμάς Αδάμου, ο ταγματάρχης (ΑΣ) Δημοσθένης Γούλας και ο υπολοχαγός (ΑΣ) Κωνσταντίνος Χατζής, ενώ τραυματίσθηκε σοβαρά η αρχιλοχίας (ΑΣ) Βασιλική Πλεξίδα.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της ίδιας:




Πηγή

Διαβάστε επίσης:

ΚΑΙΡΟΣ - Δημοφιλείς προγνώσεις

Καιρός Αθήνα Καιρός Θεσσαλονίκη Καιρός Λάρισα Καιρός Ιωάννινα
Καιρός Πάτρα Καιρός Πτολεμαΐδα Καιρός Τρίκαλα Καιρός Σέρρες
Καιρός Βόλος Καιρός Αγρίνιο Καιρός Ηράκλειο, Κρήτη Καιρός Πύργος
Όλες οι Πόλεις