Η συγκλονιστική μαρτυρία της δημοσιογράφου που δέχτηκε σεξουαλική επίθεση

August 6, 2022

Η συγκλονιστική μαρτυρία της δημοσιογράφου που δέχτηκε σεξουαλική επίθεση

Διαφ.




Νέα αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κατάληψης στην περιοχή των Εξαρχείων πραγματοποιήθηκε σήμερα νωρίς το πρωί από τις αστυνομικές αρχές




Στο κτίριο είχε βρει καταφύγιο ο καταζητούμενος για ληστεία και απόπειρα βιασμού νεαρής δημοσιογράφου στην περιοχή των Εξαρχείων, ο οποίος συνελήφθη στον Άγιο Παντελεήμονα την Τετάρτη 2 Αυγούστου

Η συγκλονιστική μαρτυρία της δημοσιογράφου Για τη φρικιαστική περιπέτεια που είχε, η δημοσιογράφος είχε μιλήσει προ ημερών στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, περιγράφοντας λεπτομερώς πώς ο άνδρας με καταγωγή από το Μαρόκο επιχείρησε να τη βιάσει. «Μου έκανε κεφαλοκλείδωμα, με έπιασε από εδώ πάρα πολύ δυνατά και με το άλλο χέρι με κράτησε έτσι ώστε να μην μπορώ να κουνηθώ», είχε πει αρχικά.

«Έχασα τις αισθήσεις μου σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Με έσυρε και με τράβηξε προς την πυλωτή της πολυκατοικίας.

Αρχίζω σε λίγο να αισθάνομαι ότι ψηλαφίζει το σώμα μου και έχει σηκώσει τη φούστα μου.



Ξαφνικά, σαν να ξύπνησε, τον είδα να απομακρύνεται από εμένα και αρχίζω να φωνάζω και να τρέχω», συμπλήρωσε

Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές της και έσπευσαν να τη βοηθήσουν

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων ταυτοποίησαν τον 26χρονο Μαροκινό δράστη και όπως έγινε γνωστό κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες. Υπενθυμίζεται ότι οι γείτονες μετά την απόπειρα βιασμού της Ελπινίκης Χάγια είχαν γεμίσει σε πολλά σημεία των Εξαρχείων χαρτιά προειδοποιώντας τις γυναίκες που κυκλοφορούν μόνες τους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί εκείνη τη μέρα, στα Εξάρχεια, ακόμη ένας άνδρας, 21 ετών, σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί ποινική δικογραφία για συνέργεια σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και ληστεία. Πρόκειται για έναν Αιγύπτιο, ο οποίος είχε το ρόλο τσιλιαδόρου στην υπόθεση.

Οκτώ προσαγωγές
Στην επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης στα Εξάρχεια συμμετείχαν αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες.



Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., προσήχθησαν συνολικά 8 αλλοδαποί (3 από Αίγυπτο, 2 από Παλαιστίνη, 1 από Τυνησία, 1 από Συρία και 1 από Ιράκ), σε βάρος των οποίων πρόκειται να σχηματιστεί δικογραφία.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθη, πρωινές ώρες την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, 26χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα για απόπειρα βιασμού και ληστεία, πράξεις που τελέστηκαν απογευματινές ώρες της 14 Ιουλίου 2022 σε βάρος ημεδαπής στην περιοχή των Εξαρχείων.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και της Ομάδας ΔΡΑΣΗ της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί, απογευματινές ώρες, στις 14 Ιουλίου 2022, στην περιοχή των Εξαρχείων, από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., ακόμη ένας αλλοδαπός (21 ετών), σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί ποινική δικογραφία για συνέργεια σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και ληστεία.

Ο 26χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.




Πηγή

Διαβάστε επίσης:

ΚΑΙΡΟΣ - Δημοφιλείς προγνώσεις

Καιρός Αθήνα Καιρός Θεσσαλονίκη Καιρός Λάρισα Καιρός Ιωάννινα
Καιρός Πάτρα Καιρός Πτολεμαΐδα Καιρός Τρίκαλα Καιρός Σέρρες
Καιρός Βόλος Καιρός Αγρίνιο Καιρός Ηράκλειο, Κρήτη Καιρός Πύργος
Όλες οι Πόλεις