Θρίλερ στην Κομοτηνή: «Γάζωσαν» 41χρονο με 12 σφαίρες – Νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο

August 8, 2022

Βαριά τραυματισμένος νοσηλεύεται στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, 41χρονος από τη Γεωργία, μετά από απόπειρα ανθρωποκτονίας, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Ενώ, νέα προθεσμία πήρε για να απολογηθεί ο Πακιστανός δολοφόνος της Νικολέττας στο Περιστέρι.

Διαφ.

«Γάζωσαν» 41χρονο με 12 σφαίρες – Νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο 41χρονος δέχθηκε 12 πυροβολισμούς, η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, και είναι υπό στενή παρακολούθηση από τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς οι σφαίρες βρίσκονται στο σώμα του, συγκεκριμένα στο θώρακα και αυτό μπορεί να επιφέρει επιπλοκές. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δράστη.

if (width < 1024+1) //Εμφάνιση μέχρι { }

Καιρός για... πάθος από την Άση Μπήλιου: Ευκαιρίες στα ερωτικά μες στο Δεκαπενταύγουστο για Τοξότες, Υδροχόους και άλλα 2 ζώδια

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Καιρός για... πάθος από την Άση Μπήλιου: Ευκαιρίες στα ερωτικά μες στο Δεκαπενταύγουστο για Τοξότες, Υδροχόους και άλλα 2 ζώδια


«Γάζωσαν» 41χρονο με 12 σφαίρες στην Κομοτηνή
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI)

«Φαρ Ουέστ» η Θεσσαλονίκη: Νέο αιματηρό επεισόδιο! Πυροβόλησαν νεαρό στη μέση του δρόμου - Μάζεψαν τους κάλυκες και έγιναν «καπνός»

Νέα επίθεση με πυροβολισμούς σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το thestival, ένας αραβόφωνος νεαρός δέχτηκε επίθεση από ομάδα ατόμων και ένας από τους δράστες τον πυροβόλησε με πιστόλι. Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Νεοχωρίου, στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης, ενώ αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στην Αστυνομία ότι άκουσαν τρεις πυροβολισμούς.

Έξι οι δράστες της επίθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, κάμερες ασφαλείας από παρακείμενα καταστήματα έδειξαν ότι οι δράστες της επίθεσης ήταν έξι. Αρχικά του επιτέθηκαν τρία άτομα, εκ των οποίων το ένα άνοιξε πυρ. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονταν ακόμη τρία άτομα, τα οποία κινήθηκαν εναντίον του.

Με όση δύναμη του είχε απομείνει ο τραυματίας περπάτησε από την οδό Νεοχωρίου μέχρι το βενζινάδικο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Λαγκαδά. Εκεί ζήτησε βοήθεια. Ο υπάλληλος του πρατηρίου κάλεσε το ΕΚΑΒ. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

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

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη. Το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης έδωσε εντολή για προσαγωγή ατόμων που κρίνονται ύποπτα. Κατόπιν τούτου προσήχθησαν έξι άτομα. Στη συνέχεια οριοθετήθηκαν με απαγορευτικές κορδέλες τα σημεία όπου υπήρχαν ίχνη αίματος.

Μόλις αποσαφηνίστηκε το τι συνέβη κλήθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Από τα ίχνη αίματος και από μαρτυρίες της γειτονιάς προσδιορίστηκε ο ακριβής τόπος της αιματηρής συμπλοκής.

Τις ώρες που ακολούθησαν οι αστυνομικοί του ΤΕΖ «χτένισαν» σπιθαμή προς σπιθαμή το σημείο που έπεσαν οι πυροβολισμοί για να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο που θα τους κατευθύνει προς τους δράστες. Κάλυκες δεν βρέθηκαν πουθενά. Ή τους μάζεψαν οι δράστες ή χρησιμοποιήθηκε περίστροφο και οι κάλυκες έμειναν στον μύλο. Εκεί όπου πυροβολήθηκε το θύμα βρέθηκε μία βολίδα.

Είναι νωρίς για να πει κανείς αν το συγκεκριμένο περιστατικό συνδέεται με το χθεσινοβραδινό πιστολίδι στην πλατεία Χημείου του ΑΠΘ. Η αστυνομική έρευνα βρίσκεται ακόμη στην αρχή. Ωστόσο, αν επιβεβαιωθούν οι υποψίες υψηλόβαθμων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. τότε παρακολουθούμε την αρχής ενός ανηλεούς πολέμου μεταξύ των συμμοριών που ελέγχουν τη διακίνηση των ναρκωτικών στην πόλη.


Πηγή