Θρίλερ στο Μπρονξ: Αλβανός ηθοποιός έπεσε από τον 6ο όροφο μαζί με τη σύζυγό του – Έγραφε βιβλίο για να γίνει σενάριο στο Netflix – Κόσμος

August 8, 2022

Ένας πατέρας δύο παιδιών έπεσε μαζί με τη σύζυγό του από τον έκτο όροφο κτιρίου στο Μπρονξ των ΗΠΑ και πρόκειται για έναν γνωστό ηθοποιό από την Αλβανία.

Διαφ.

Δείτε επίσης: Παγκόσμια θλίψη: Πέθανε ξαφνικά στα 28 του το παιδί-φαινόμενο του Netflix

if (width < 1024+1) //Εμφάνιση μέχρι { }

Θυμάστε τη Μαρκέλλα από το «Μαρία η Άσχημη»; Αγνώριστη 14 χρόνια μετά το τέλος της σειράς - Πιο κούκλα από ποτέ

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Θυμάστε τη Μαρκέλλα από το «Μαρία η Άσχημη»; Αγνώριστη 14 χρόνια μετά το τέλος της σειράς - Πιο κούκλα από ποτέ


Σύμφωνα με την NewYorkPost πρόκειται για τον 35χρονο Florind Belliu, ο οποίος μαζί με την 28χρονη σύζυγό του Ornela Shehi εντοπίστηκαν το πρωί του Σαββάτου (6/8) νεκροί στην αυλή της πολυκατοικίας του.

Η 28χρονη καταγράφηκε σε βίντεο να πέφτει από τον έκτο όροφο του κτιρίου πρώτα και να χτυπά στο δρομάκι, με τον σύζυγός της να προσγειώνεται δευτερόλεπτα αργότερα. Οι αστυνομικοί είπαν ότι οι συνθήκες γύρω από τους θανάτους ήταν ασαφείς.

Ο Αλβανός ηθοποιός ήταν απόφοιτος του Πανεπιστημίου Τεχνών στα Τίρανα της Αλβανίας και έπαιξε στην τηλεόραση και στο θέατρο πριν μετακομίσει στις ΗΠΑ. Μάλιστα, σύμφωνα με το EuroNews Albania, πριν από δύο χρόνια ο 35χρονος έγραφε δύο βιβλία και ήλπιζε πως το ένα θα γινόταν σενάριο για το Netflix.

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

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι o Αλβανός ηθοποιός μπορεί να δούλευε πρόσφατα ως οδηγός για να τα βγάλει πέρα.

Ο επίσης Αλβανός ηθοποιός Cela Irgen θρήνησε τον φίλο του με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram: «Μου ράγισες την καρδιά αγαπητέ μου φίλε».

Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά 2 και 6 ετών, ενώ εξετάζονται τα σενάρια διπλού φόνου, αλλά και το ενδεχόμενο ο Florind Belliu να έσπρωξε τη σύζυγό του στο κενό και μετά να ακολούθησε και ο ίδιος την πτώση θανάτου από τον 6ο όροφο.

Ιβάνα Τράμπ: Δόθηκε η μεγάλη λύση στο μυστήριο του θανάτου της - Πέθανε από...

Νεκρή μέσα στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη βρέθηκε χθες (15/7) η πρώην σύζυγος του Ντόναλντ Τράμπ, Ιβάνα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατός της δεν οφείλεται σε καρδιακή προσβολή όπως αναφέρθηκε αρχικά αλλά σε ατύχημα. Όλα δείχνουν πως η 73χρονη γυναίκα γλίστρησε και έπεσε από τις σκάλες χτυπώντας θανάσιμα.

Η Ιβάνα Τράμπ γεννήθηκε το 1949 στην πρώην Τσεχοσλοβακία και εργαζόταν ως μοντέλο όταν το 1976 γνώρισε τον Ντόναλντ Τραμπ στη Νέα Υόρκη. Παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 1977 όταν εκείνη ήταν 28 ετών και ο γάμος τους κράτησε 14 χρόνια. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά, τον Ντόναλντ Τζούνιορ, την Ιβάνκα και τον Έρικ.

Το διαζύγιο ήρθε το 1991 αφού η Ιβάνα δε μπορούσε πλέον να ανέχεται τις εξωσυζυγικές σχέσεις του μεγιστάνα. Μετά τον χωρισμό τους, η Ιβάνα πήρε από τον Ντόναλντ 25 εκ. δολάρια, ένα διαμέρισμα, έναν ουρανοξύστη και ένα ακόμα ακίνητο 45 δωματίων.

Οι δυο τους διατήρησαν επιχειρηματικές σχέσεις ωστόσο οι σχέσεις της με τη νέα σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ δεν ήταν και οι καλύτερες.

Σάλος με τον Ρίκι Μάρτιν: Ο ανιψιός του τον κατηγορεί για αιμομιξία και ενδοοικογενειακή βία - Η τεράστια ποινή φυλάκισης που αντιμετωπίζει

Μεγάλοι μπελάδες φαίνεται πώς προέκυψαν για τον Ρίκι Μάρτιν, καθώς κατηγορείται από τον ανιψιό του για ενδοοικογενειακή βία και αιμομιξία. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Marca, ο αδερφός του τραγουδιστή, Έρικ, αποκάλυψε πώς το άτομο που τον κατήγγειλε είναι ο 21χρονος ανιψιός του, Ντένις Γιαντιέλ Σάντσεζ.

Δείτε επίσης: «Σπάνε κόκκαλα» τα λόγια του Μάριου Αθανασίου για τον Λιγνάδη: «Όσοι αναφέρονται σε αυτόν πλέον θα λένε και...»

Ο Σάντσεζ αναγνώρισε πρόσφατα τον Μάρτιν, τον θείο του, ως τον φερόμενο ως δράστη της επίθεσης. «Δυστυχώς, το άτομο που έκανε αυτόν τον ισχυρισμό παλεύει με ζητήματα ψυχικής υγείας», δήλωσε ο Μάρτι Σίνγκερ, δικηγόρος του Μάρτιν στο Fox News Digital. «Ο Ρίκι Μάρτιν, φυσικά, ποτέ δεν είχε – και ποτέ δεν θα είχε – οποιαδήποτε σεξουαλική ή ρομαντική σχέση με τον ανιψιό του. Η ιδέα αυτή δεν είναι μόνο αναληθής, αλλά και αηδιαστική».

Ο τραγουδιστής συνέχισε: «Όλοι ελπίζουμε ότι αυτός ο άνθρωπος θα λάβει τη βοήθεια που τόσο επειγόντως χρειάζεται. Αλλά, πάνω απ’ όλα, ανυπομονούμε να απορριφθεί αυτή η απαίσια υπόθεση μόλις ο δικαστής εξετάσει τα γεγονότα».

Σύμφωνα με τον Σάντζεζ, ο Martin «άσκησε σωματικές και ψυχολογικές επιθέσεις» εναντίον του. Ο ιστότοπος Marca ανέφερε ότι τα μέλη της οικογένειας διατηρούσαν σχέση επτά μηνών, η οποία έληξε πριν από δύο μήνες. Ο Σάντσεζ φέρεται να είναι ο γιος της ετεροθαλούς αδελφής του Μάρτιν. Σύμφωνα με το Marca, ο Martin συνέχισε να προσεγγίζει τον Sanchez, με αποτέλεσμα να κατατεθούν τα περιοριστικά μέτρα στο Πουέρτο Ρίκο την 1η Ιουλίου.


Πηγή