Φρίκη στο Ρέθυμνο: «Έγινε με τη συναίνεσή της» είπε ο 33χρονος για τον βιασμό της 32χρονης στα Ανώγεια

August 8, 2022

Στην Ασφάλεια Ρεθύμνου, με σκοπό να δώσει την δική της κατάθεση, αναμένεται να οδηγηθεί η 32χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της στα Ανώγεια. Ο 33χρονος κατηγορούμενος μάλιστα, παραδέχτηκε ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή, υποστήριξε όμως πως συνέβη με την συναίνεση της κοπέλας.

Διαφ.

Δείτε επίσης: Εξάρχεια: «Βοήθεια, με βιάζουν» – Η συγκλονιστική περιγραφή του ανθρώπου που έσωσε τη δημοσιογράφο Ελπινίκη Χαγιά από βιασμό (video)

if (width < 1024+1) //Εμφάνιση μέχρι { }

Θυμάστε τη Μαρκέλλα από το «Μαρία η Άσχημη»; Αγνώριστη 14 χρόνια μετά το τέλος της σειράς - Πιο κούκλα από ποτέ

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Θυμάστε τη Μαρκέλλα από το «Μαρία η Άσχημη»; Αγνώριστη 14 χρόνια μετά το τέλος της σειράς - Πιο κούκλα από ποτέ


Όπως έγραψε το Cretalive, για την υπόθεση του βιασμού, συνελήφθη ο 33χρονος κάτοικος της περιοχής, ο οποίος ήταν και αυτός που μετέφερε την 32χρονη στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων. Η κατάθεσή της κοπέλας στην Ασφάλεια Ρεθύμνου αναμένεται, για να «φωτίσει» περαιτέρω την υπόθεση.

Το χρονικό της υπόθεσης

Φρίκη στο Ρέθυμνο: «Έγινε με τη συναίνεσή της» είπε ο 33χρονος για τον βιασμό της 32χρονης στα Ανώγεια

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, η 32χρονη γυναίκα βρισκόταν με παρέα σε ταβέρνα της περιοχής, όταν κάποια στιγμή εμφανίστηκε και κάθισε στην ίδια παρέα και ο 33χρονος. Η γυναίκα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, λίγη ώρα μετά αισθάνθηκε, λόγω και του αλκοόλ, αδιαθεσία.

Τότε, ο 33χρονος προσφέρθηκε να την μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας της περιοχής. Όταν την άφησε εκεί, οι γιατροί ήταν αυτοί που ενημέρωσαν την αστυνομία, καθώς υπήρχαν ενδείξεις για σεξουαλική πράξη, χωρίς να αποκλείεται και ο βιασμός, με την γυναίκα να μην φορά ούτε το εσώρουχό της. Οι γιατροί ειδοποίησαν επίσης και τον σύντροφο της γυναίκας.

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

Η 32χρονη γυναίκα, μεταφέρθηκε από το Κέντρο Υγείας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, για περαιτέρω εξετάσεις.

Η θάλασσα βάφτηκε με αίμα ξανά: Ανασύρθηκε άψυχο σώμα στο Ρέθυμνο - Νεκρός 70χρονος μετά από βύθιση βάρκας

Σύμφωνα με εκτιμήσεις στο σκάφος σημειώθηκε μηχανική βλάβη και προσέκρουσε σε βράχια. Με τραγικό τρόπο έχασε την ζωή του ένας ηλικιωμένος άνδρας στη θαλάσσια περιοχή του Ρεθύμνου, όταν η βάρκα στην οποία επέβαινε, βυθίστηκε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί, όταν σήμανε συναγερμός στις αρχές για μία βάρκα που βυθίστηκε στην περιοχή της Αλμυρίδας στο δήμο Μυλοποτάμου. Άνδρες του Λιμενικού Σώματος κλήθηκαν στο σημείο, όπου κατά τις έρευνες εντόπισαν έναν 70χρονο νεκρό.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν, πως η βάρκα υπέστη κάποια μηχανική βλάβη και λόγω των ισχυρών ανέμων προσέκρουσε σε βράχια, με αποτέλεσμα να βυθιστεί και να βρει τραγικό θάνατο ο ηλικιωμένος.

Πολύνεκρο τροχαίο στην Κροατία: 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν από την εκτροπή πολωνικού λεωφορείου

12 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν όταν λεωφορείο με πολωνικές πινακίδες εξετράπη της πορείας του στη βορειοδυτική Κροατία νωρίς σήμερα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Δείτε επίσης: Πολύνεκρο τροχαίο: 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πέντε τραυματίστηκαν σε μετωπική σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό

Δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής καθώς και διασώστες έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος, που συνέβη στις 5.40 το πρωί (τοπική ώρα) κοντά στο Μπρεζνίτσκι Χουμ.

Σύμφωνα με τα Κροατικά ΜΜΕ το λεωφορείο έφυγε από το Ζάγκρεμπ και πήγαινε σε προσκύνημα στο Μετζουγκόριε, μέρος με πολύ θρησκευτικό τουρισμό.

Τουλάχιστον 6 τραυματίες, 2 άντρες και 4 γυναίκες, παλεύουν για τη ζωή τους.

«Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν όταν το λεωφορείο με πολωνικές πινακίδες κυκλοφορίας εξετράπη της πορείας του», ανέφερε αρχικά σε ανάρτηση στο Twitter το κροατικό υπουργείο Εσωτερικών, χωρίς να δίνει πληροφορίες για την εθνικότητα των επιβαινόντων.


Πηγή