Ξανά Στα Μέλια: O Θέμης Αδαμαντίδης Λιώνει στο Πλευρό της Βαρβάρας Κίρκης και της τραγουδάει «Στην καρδιά» Σε Γνωστό Μαγαζί στην Πάτρα

August 8, 2022

Ξανά Στα Μέλια: O Θέμης Αδαμαντίδης Λιώνει στο Πλευρό της Βαρβάρας Κίρκης και της τραγουδάει «Στην καρδιά» Σε Γνωστό Μαγαζί στην Πάτρα

Διαφ.



Μαζί διασκέδαζαν ξανά ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη στην Πάτρα. Ο τραγουδιστής πήγε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου μάλιστα κάποια στιγμή του έδωσαν και το μικρόφωνο.




Εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία και είπε το τραγούδι «Στην καρδιά», σύμφωνα με την ιστοσελίδα, flamis.gr, ξεσηκώνοντας τους θαμώνες.

Ακριβώς δίπλα του καθόταν και τον κοιτούσε διαρκώς η Βαρβάρα Κίρκη.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του Ηλία Τσίπα:


Πριν από λίγες ημέρες δημοσίευμα του περιοδικού You, ανέφερε ότι Βαρβάρα Κίρκη και Θέμης Αδαμαντίδης φαίνεται να είναι ξανά μαζί μετά την καταγγελία της κατά του γνωστού τραγουδιστή για ξυλοδαρμό, την σύλληψή του, αλλά και την αναβολή της δίκης.



Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την δημοσιογράφο Τζώρτζια Συρίχα, στο τελευταίο live του Θέμη Αδαμαντίδη που έλαβε χώρα στο Λαύριο, στις 30/7, ο τραγουδιστής δεν δίστασε να εκδηλώσει δημοσίως τον έρωτά του προς την Βαρβάρα Κίρκη.



Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, σε έναν κατάμεστο χώρο από θαυμαστές που τον αποθέωναν ο Θέμης Αδαμαντίδης αφιέρωσε στην Βαρβάρα το τραγούδι του Καζαντζίδη “Μετάνιωσες”, στην συνέχεια κατέβηκε από την πίστα, πήγε κοντά της και της έδωσε ένα φιλί στο στόμα, ενώ την έραινε με λουλούδια και σαμπάνιες.




Πηγή

Διαβάστε επίσης:

ΚΑΙΡΟΣ - Δημοφιλείς προγνώσεις

Καιρός Αθήνα Καιρός Θεσσαλονίκη Καιρός Λάρισα Καιρός Ιωάννινα
Καιρός Πάτρα Καιρός Πτολεμαΐδα Καιρός Τρίκαλα Καιρός Σέρρες
Καιρός Βόλος Καιρός Αγρίνιο Καιρός Ηράκλειο, Κρήτη Καιρός Πύργος
Όλες οι Πόλεις