ΔΕΔΔΗΕ: Μεγάλη απάτη με το Power Pass – Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές

August 8, 2022

Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών για την αποφυγή εξαπάτησής τους από επιτήδειους που προφασίζονται την ιδιότητα υπαλλήλων της Εταιρείας, με στόχο να αποσπάσουν προσωπικά τους στοιχεία με αφορμή την οικονομική ενίσχυση του Power Pass.

Διαφ.

ad1

Δείτε επίσης: Power Pass: Τελεσίγραφο Κώστα Σκρέκα για την ημερομηνία των πληρωμών – «Στόχος να καταβληθούν σε μια δόση» (Video)

if (width < 1024+1) //Εμφάνιση μέχρι { }

Θυμάστε τη Μαρκέλλα από το «Μαρία η Άσχημη»; Αγνώριστη 14 χρόνια μετά το τέλος της σειράς - Πιο κούκλα από ποτέ

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Θυμάστε τη Μαρκέλλα από το «Μαρία η Άσχημη»; Αγνώριστη 14 χρόνια μετά το τέλος της σειράς - Πιο κούκλα από ποτέ


Σε σχετική ανακοίνωση, υπογραμμίζεται ότι ο ΔΕΔΔΗΕ δεν εμπλέκεται σε κανένα στάδιο της διαδικασίας για την πίστωση των ποσών των δικαιούχων της οικονομικής ενίσχυσης Power Pass και δεν θα ζητήσει ποτέ από τους καταναλωτές στοιχεία που σχετίζονται με τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς (e-banking, IBAN κ.λπ).

δεδδηε power pass
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σήμερα Δευτέρα (8/8) στην Αττική - Αναλυτικά οι περιοχές και οι ώρες

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε και σήμερα τις περιοχές στην Αττική με προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος για τη Δευτέρα 8 Αυγούστου. Παράλληλα, συνεχίζονται οι αιτήσεις για τους δικαιούχους του Fuel Pass 2, οι οποίοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στην πλατφόρμα Vouchers.gov.gr, που άνοιξε την περασμένη Τετάρτη ανοιχτή για όλους τους ιδιοκτήτες οχημάτων, ανεξαρτήτως του λήγοντος ΑΦΜ τους

Πρόκειται για συνολικά 4 περιοχές που θα επηρεαστούν, ενώ γνωστοποίησε και τις ώρες αλλά και τις οδούς όπου θα σημειωθούν οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

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

Οι περιοχές είναι οι εξής:

  • Αθήνα
  • Μάνδρα
  • Καλλιθέα
  • Περιστέρι

Διακοπές ρεύματος σήμερα Δευτέρα (8/8) στην Αττική

Λογαριασμοί ρεύματος: Πώς θα αποφύγετε τις «κρυφές» χρεώσεις των παρόχων ενέργειας - Η παγίδα των προσφορών & τα «ψιλά» γράμματα

Οι αλλαγές στον τομέα της ενέργειας και συγκεκριμένα στο ηλεκτρικό ρεύμα, παρέχουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αλλάξουν πάροχο εφόσον θεωρήσουν πως το συμβόλαιο που τους προσφέρει δεν τους ικανοποιεί. Ενώ, αντιμέτωποι με την αισχροκέρδεια των παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος βρίσκονται εκατομμύρια καταναλωτές, με τις επιχειρήσεις να βρίσκουν διαρκώς τρόπους για να ξεφεύγουν από τις κυβερνητικές παρεμβάσεις.

Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό οι καταναλωτές να προσέχουν τα «ψιλά γράμματα» των συμβολαίων που υπογράφουν για να αποφύγουν τις κρυφές χρεώσεις στους λογαριασμούς ρεύματος.

Η δικηγόρος Αριάδνη Νούκα μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (5/8) στην εκπομπή «Από τις έξι» στην ΕΡΤ ανέλυσε όλα όσα θα πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές στην επιλογή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας στα «ψιλά γράμματα» των συμβολαίων.

Οι αλλαγές είναι οι εξής:

  • Η μηνιαία πάγια χρέωση δεν μπορεί να ξεπερνά τα 5 ευρώ
  • Απαγορεύεται η χορήγηση εκπτώσεων που συνδέονται με την χονδρεμπορική αγορά
  • Η ρήτρα αναπροσαρμογής έχει ανασταλεί για 12 μήνες, γεγονός που σημαίνει ότι οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα χωρίς καμιά επιβάρυνση, να αλλάξουν πάροχο ρεύματος.


Πηγή