Απελπισμένη αναγνώστρια εξομολογείται:Η κουμπάρα μου πήρε διαζύγιο και ρίχνεται στον άντρα μου. Τι να κάνω;

September 21, 2022

Απελπισμένη αναγνώστρια εξομολογείται:Η κουμπάρα μου πήρε διαζύγιο και ρίχνεται στον άντρα μου. Τι να κάνω;

Διαφ.

Εξομολόγηση αναγνώστριας:Η Φανή και η καλύτερή της φίλη, γνωρίστηκαν ως μαμάδες στο σχολείο όταν τα μεγάλα τους παιδιά πήγαιναν στο ίδιο σχολείο. Ανέπτυξαν μία φιλία και μόλις η Φανή έκανε την μικρή της κόρη, η φίλη της προσφέρθηκε να τη βαφτίσει και έτσι η φιλία αυτή επισφραγίστηκε με μία κουμπαριά. Η φιλία για τη Φανή αλλά και την κουμπάρα της είναι πολύ σημαντική, μέχρι που κάποια σύννεφα εμφανίστηκαν στο γάμο της φίλης της με τον άντρα της και πήρε διαζύγιο.

Εξομολόγηση αναγνώστριας:Η κουμπάρα μου ρίχνεται στον άντρα μου μετά το διαζύγιό της

Με την κουμπάρα μου είμαστε φίλες εδώ και πολλά χρόνια, από τότε που τα μεγάλα μας παιδιά πήγαιναν μαζί σχολείο και στην πορεία γίναμε και κουμπάρες αφού βάφτισε τη μικρή μου κόρη. Η φιλία της ήταν για μένα πάντα σημαντική. Έχει τέλειο χιούμορ, είναι ευγενική, ξέρει να δίνει σωστές συμβουλές και δεν μου ασκεί κριτική όταν κάνω κάποιο λάθος.

Ωστόσο τα τελευταία 2 χρόνια, από τότε δηλαδή που πήρε διαζύγιο, έχει αποκτήσει μια κάπως περίεργη συμπεριφορά απέναντι στον άντρα μου. Έχω την εντύπωση ότι του την πέφτει. Δεν μπορεί να κάνω τόσο λάθος. Βλέπω πως του μιλάει, πώς κάθεται δίπλα του, πως του χαμογελάει. Δεν μπορεί να γελιέμαι τόσο.

Τις προάλλες είχαμε βγει όλοι μαζί και μετά από μερικά ποτά μόνο που δεν τον φίλησε. Τόσο κοντά του ήρθε. Στην αρχή το έβλεπα όλο αυτό σαν αστείο, γρήγορα όμως άρχισε να με ενοχλεί. Ως και οι φίλοι μας το έχουν δει και μου το έχουν επισημάνει. Δεν μου αρέσει να με ρωτάνε αν τρέχει κάτι ανάμεσα στον άντρα μου και την κουμπάρα.

Δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση. Ο άντρας μου με λέει υπερβολική και να μην κουράζω το μυαλό μου με τέτοιες αηδίες. Από την άλλη φοβάμαι μήπως του αρέσει όλο αυτό και ενδώσει κάποια στιγμή, μιας και η κουμπάρα κρατιέται καλά.

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε πήγαμε στο πάρτι γενεθλίων μιας κοινής μας φίλης και η κουμπάρα μόλις μας είδε, έτρεξε κοντά μας και πρώτα χαιρέτησε τον άντρα μου και μετά εμένα. Λίγο ακόμα και δεν θα με έβλεπε καν. Του τριβόταν όλη την ώρα (ήταν και προκλητικά ντυμένη), τον αγκάλιαζε, τον τράβαγε να χορέψουν και στο τέλος έκανε το άλλο θεϊκό: Έκατσε στα πόδια του.

Τι το πέρασε; Μπάτε σκύλοι αλέστε; Κοινοχρησία σε όλα; Δεν σεβάστηκε εμένα, που είμαι κουμπάρα και φίλη της; Δεν σεβάστηκε τα παιδιά μας που έπαιζαν πιο πέρα; Δεν ξέρω τι να πω. Καλό λίγο φλερτ στη ζωή μας, αλλά όχι με τον άντρα της κολλητής.

Τι να κάνω; Από τη μία θέλω να τη βάλω στη θέση της, αλλά από την άλλη δεν θέλω και να τσακωθώ μαζί της. Είναι ένα άτομο που αγαπώ πολύ. Δεν θέλω να γυρίσει και να μου πει ότι την παρεξήγησα και ότι είναι απαράδεκτο να σκέφτομαι έτσι για εκείνη, λες και δεν την ξέρω. Φοβάμαι μήπως τα φέρει έτσι και βγει από πάνω και στο τέλος σκοτωθούμε. Πώς να της δώσω να καταλάβει ότι κάπου το έχει παρακάνει και πρέπει λίγο να συμμαζευτεί για το καλό της φιλίας μας και της κουμπαριάς μας;


Πηγή

Διαβάστε επίσης: