Αλέξης Τσίπpας: «Εμείς βγάλαμε τη χώpα από τα μνημόνια – Ο Μητσοτάκης πανηγuρίζει δικές μας επιτuχίες»

September 23, 2022

Αλέξης Τσίπpας: «Εμείς βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια – Ο Μητσοτάκης πανηγuρίζει δικές μας επιτυχίες»

Διαφ.

Αλέξης Τσίπρας: Οι δηλώσεις κατά τον Κυριάκο Μητσοτάκη αυτή τη φορά αφορούσαν τα μνημόνια των περασμένων ετών. Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγορεί ακόμη μια φορά τον Πρωθυπουργό ότι πανηγυρίζει μία νίκη που ο ίδιος με την ομάδα του πέτυχε το 2018 για την επόμενη τετραετία, δηλαδή μέχρι και σήμερα. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, με ένα tweet υπενθύμισε στον κόσμο τη νίκη του 2018.

Αλέξης Τσίπρας: Η ανάρτηση και τα σχόλια του για τα μνημόνια

Ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο Twitter υποστήριξε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτή που έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, ενώ επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το τέλος της ενισχυμένης εποπτείας για την Ελλάδα ήρθε και τυπικά σήμερα (20/8), ωστόσο, αποτέλεσε και αυτή η εξέλιξη αιτία πολιτικής αντιπαράθεσης. Μετά τη δήλωση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ακολούθησε μήνυμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος επεσήμανε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια. Παράλληλα, ανέφερε πως ο σημερινός πρωθυπουργός τότε έκανε λόγο για την υπογραφή τέταρτου μνημονίου, ενώ τον κατηγόρησε για ψέματα και θράσος τονίζοντας πως ο χρόνος του τελειώνει.

«20/08/18 βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια και λάβαμε 4ετή ορίζοντα εξόδου από την εποπτεία. Τότε ο σημερινός ΠΘ έλεγε ότι υπογράψαμε 4ο και ζητούσε πιστοληπτική γραμμή. Σήμερα, 20/08/22, πανηγυρίζει για όσα πετύχαμε. Ψέματα & θράσος και τότε και τώρα. Όμως ο χρόνος του τελειώνει», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας.

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα στο Twitter


Πηγή

Διαβάστε επίσης: