Δύσκολες ώpες για τον Τpύφωνα Σαμαρά: Στο νοσοκομείο για χειροuργική επέμβαση-Η κατάσταση της uγείας του

September 23, 2022

Δύσκολες ώpες για τον Τρύφωνα Σαμαρά: Στο νοσοκομείο για χειροuργική επέμβαση-Η κατάσταση της υγείας του

Διαφ.

Τρύφωνας Σαμαράς: Ο γνωστός κομμωτής όλων των σταρ είναι πολλά χρόνια στο χώρο της μόδας και των διάσημων. Ο ίδιος, δεν φοβάται να τσαλακωθεί ούτε και να πει τη γνώμη του ακόμα κι αν αυτή θα ενοχλήσει κάποιους. Ο Τρύφωνας Σαμαράς αυτή τη φορά δεν εμφανίστηκε σε κάποιο event ούτε έδωσε κάποια συνέντευξη on camera, αλλά έγινε γνωστό πως ετοιμάζεται να υποβληθεί σε μία επέμβαση και είναι εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Τρύφωνας Σαμαράς χειρουργική επέμβαση

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Τρύφωνας Σαμαράς για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.Ο γνωστός κομμωτής θα κάνει επέμβαση στο διάφραγμα και στις κόγχες για δεύτερη φορά, καθώς δεν μπορεί να αναπνεύσει.

Η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” συνάντησε τον Τρύφωνα Σαμαρά έξω από το νοσοκομείο. «Θα κάνω εγχείρηση για το διάφραγμα και τις κόγχες. Δεν μπορώ να αναπνεύσω πιο πολύ στον ύπνο μου και αναγκαστικά πρέπει να κάνω χειρουργείο. Άργησα λίγο γιατί πήγα τη Νικόλ βόλτα και έστησα τον γιατρό. Πρέπει να αναπνέουμε σωστά γιατί βοηθάει την καρδιά και όσο μεγαλώνεις είναι πιο δύσκολο. Είναι η δεύτερη φορά που κάνω διάφραγμα, αλλά τώρα θα κάνω και κόγχες. Έχω πολύ άγχος γιατί θα κάνω μέθη. Δεν θα αλλάξω τη μύτη, είναι η φυσική μου», είπε μεταξύ άλλων ο Τρύφωνας Σαμαράς.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: