Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αρνήθηκε τις πλαστικές: Αποδεικνύει περίτρανα στα 56 της ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία

October 4, 2022

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αρνήθηκε τις πλαστικές: Αποδεικνύει περίτρανα στα 56 της ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία

Διαφ.

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι 56 ετών και αποδεικνύει πως η ομορφιά και η κομψότητα δεν έχουν ηλικία. Πιο κομψή από ποτέ, με προσεγμένη σιλουέτα και στυλ που θα ζήλευαν και εικοσάρες, κάνει την μία στυλάτη εμφάνιση μετά την άλλη και μας εκπλήσσει ευχάριστα.

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Οι δηλώσεις της για τις πλαστικές επεμβάσεις

Στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» βρέθηκε καλεσμένη η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία μίλησε ανοιχτά εφ’ όλης της ύλης. Μάλιστα, η Ελληνίδα παρουσιάστρια δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό της. Αυτό, διότι απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που της τέθηκαν. Η ίδια δεν έδειξε να ενοχλείται από κανένα ερώτημα που της έγινε και απάντησε με σχετική άνεση. Ακολουθούν αποσπασματικές δηλώσεις από τη συνέντευξη που παραχώρησε στη «Ελληνική Ραδιοφωνική Τηλεόραση»: Καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» βρέθηκε καλεσμένη η Βίκυ Χαζτηβασιλείου και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε ποια είναι η απάντηση που δίνει μια γυναίκα στο χρόνο και αν έχει να κάνει με τη διατροφή μόνο ή παίζουν ρόλο και οι πλαστικές επεμβάσεις.

«Τα γονίδια παίζουν ρόλο πρωτίστως», είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου και έδειξε στους παρουσιαστές φωτογραφία της μητέρας της, λέγοντας: «Δεν έχει κάνει ούτε ένα μπότοξ η μητέρα μου, το καταλάβατε τώρα ότι στην οικογένεια μας δεν χρειάζεται να κάνουμε αισθητικές επεμβάσεις;».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: