«Ήσουν ένας καταπληκτικός πατέρας»:Έκλαψε κι ο θεός με τον επικήδειο του Δημήτρη Κόκοτα στη Κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα

October 5, 2022

«Ήσουν ένας καταπληκτικός πατέρας»:Έκλαψε κι ο θεός με τον επικήδειο του Δημήτρη Κόκοτα στη Κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα

Διαφ.

Κηδεία Σταμάτη Κόκοτα: Σήμερα το πρωί τελέστηκε η κηδεία του μεγάλου τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα με πολλούς φίλους και συνεργάτες από τον καλλιτεχνικό κόσμο να δίνουν το παρόν. Φυσικά ο γιος και η κόρη του ήταν εκεί παρουσία καλών φίλων και συγγενών και είπαν το ύστατο χαίρε στον πατέρα τους. Το αντίο του Δημήτρη Κόκοτα ράγισε καρδιές και συγκίνησε το πανελλήνιο.

Κηδεία Σταμάτη Κόκοτα: Το αντίο της οικογένειάς του

Στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στου Ζωγράφου τελείται αυτή την ώρα η κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί του περασμένου Σαββάτου 1/10, μετά από νοσηλεία στο «Ασκληπιείο» Βούλας. Συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι που τον λάτρεψαν από τα τραγούδια του βρέθηκαν στο σημείο για το τελευταίο «αντίο». Ανάμεσά τους φυσικά και ο γιος του, Δημήτρης Κόκοτας, η κόρη του Μαριάννα και η σύζυγός του αείμνηστου τραγουδιστή. Και οι τρεις κρατούσαν ο ένας σφιχτά το χέρι του άλλου, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν την απώλεια…

Κηδεία Σταμάτη Κόκοτα: Ο επικήδειος του Δημήτρη Κόκοτα

«Ήσουν ένας καταπληκτικός πατέρας. Μας αγάπησες πάρα πολύ. Μας έδωσες πολλή αγάπη. Τη γυναίκα, τη μάνα μας, τη δεύτερη γυναίκα την Ευαγγελία, τα παιδιά του. Του δώσαμε κι εμείς πάρα πολύ αγάπη. Ήμασταν το στήριγμά του κι έτσι μας έμαθε να αγαπάμε τον κόσμο και τον εαυτό μας. Ο Σταμάτης για τα παιδιά του είχε πάντα μια θέση για όλους. Πήγαιναν να τον δουν, να τον ακούσουν, να τον χειροκροτήσουν κι ας μην τους ήξερε καθόλου. Ήταν βιοπαλαιστής, άπλωνε το χέρι του, έδινε χρήματα, είχε φροντίσει για τη ψυχή του, έκανε αγαθοεργίες, ανεγέρσεις ναών και σε ορφανοτροφεία. Ξεγέλασε τον θάνατο. Ο Σταμάτης για μένα θα είναι πάντα εδώ, θα ζει σίγουρα μέσα στις καρδιές όλων μας. Στη σκέψη μας, θα τον ακούμε, θα είναι πάντα εδώ να μας στηρίζει. Είχε για όλους έναν καλό λόγο και θεωρούσε όλο το κόσμο αγαπημένο και φίλο του».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: