Συγκινημένη στο ύστατο χαίρε:Απαρηγόρητη η Έλενα Χριστοπούλου στην κηδεία του Ζάχου Χατζηφωτίου

October 5, 2022

Συγκινημένη στο ύστατο χαίρε:Απαρηγόρητη η Έλενα Χριστοπούλου στην κηδεία του Ζάχου Χατζηφωτίου

Διαφ.

ad1

Έλενα Χριστοπούλου: Η expert της κομψότητας και της φινέτσας έκανε μία πολύ κομψή εμφάνιση στην κηδεία του Ζάχου Χατζηφωτίου και απέδωσε το ύστατο χαίρε στον καλό της φίλο και μέντορα που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες στα 99 του χρόνια. Η Έλενα Χριστοπούλου φανερά συντετριμμένη και συγκινημένη μίλησε στην κάμερα για τη σχέση της μαζί του.

Το τελευταίο αντίο στον Ζάχο Χατζηφωτίου από την Έλενα Χριστοπούλου

Συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι από τον δημοσιογραφικό – πολιτικό κόσμο αποχαιρέτησαν τον δημοσιογράφο και συγγραφέα ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών.

Εκεί και η Έλενα Χριστοπούλου η οποία συνδεόταν με τον Ζάχο Χατζηφωτίου με μια μακροχρόνια φιλία. «Τον Ζάχο τον αγαπώ, με έχει ορίσει σαν άνθρωπος, είναι ο μέντοράς μου, είναι ο άνθρωπος που λατρεύω. Σχέση δεν είχαμε ποτέ, θα ήθελα αλλά γεννήθηκα 54 χρόνια αργότερα από εκείνον.

Μου πέφτει λίγο μικρός. Με έχει βοηθήσει στις επιλογές μου πάρα πολύ, στον γάμο μου ήταν εκεί, στο νοσοκομείο ήταν δίπλα μου, πάντα ήταν εκεί… Έχω ζήσει όλες τις μεγάλες του σχέσεις, ζηλεύοντας γιατί εγώ δεν είμαι μεγαλύτερη να κάνω σχέση μαζί του», δήλωνε η Έλενα Χριστοπούλου μετά τη συνέντευξη του Ζάχου Χατζηφωτίου η οποία είχε δημιουργήσει ερωτηματικά για τη σχέση τους.

Έλενα Χριστοπούλου: Τα πρώτα πλάνα από την κηδεία του Χατζηφωτίου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: