Συντετριμμένος ο Αδαμαντίδης στην κηδεία της μητέρας του:Στο πλευρό του η Β.Κίρκη-Οι πρώτες εικόνες

October 5, 2022

Συντετριμμένος ο Αδαμαντίδης στην κηδεία της μητέρας του:Στο πλευρό του η Β.Κίρκη-Οι πρώτες εικόνες

Διαφ.

ad1

Θέμης Αδαμαντίδης: Ο γνωστός τραγουδιστής πριν μερικές μέρες έχασε τη μητέρα του. Υπενθυμίζεται πως εκκρεμεί εναντίον του δικαστήριο για ενδοοικογενειακή βία το οποίο αναβλήθηκε λόγω πένθους και πως θα συνεχιστεί σε ύστατο χρόνο. Η σύντροφός του Βαρβάρα Κίρκη παρά τις όποιες διαφωνίες του στάθηκε σήμερα στο πλευρό του κατά τη διάρκεια της τελετής για τον χαμό της μητέρας του.

Η πολιτική κηδεία της μητέρας του τραγουδιστή έγινε σήμερα, 5 Οκτωβρίου στο κοιμητήριο Καισαριανής.

Ο λόγος που η μητέρα του Θέμη Αδαμαντίδη δεν ήθελε να ταφεί

Συγκινημένος ο τραγουδιστής είπε: «Τι να πω… Η μητέρα μου ήταν το πιο αγαπημένο πρόσωπο που είχα. Μεγάλη απώλεια… Θα θυμάμαι από εκείνη την αγάπη και την αφοσίωση που είχε για τα παιδιά της. Αυτό που μου είχε πει τελευταία είναι να μη στεναχωριέμαι και να μη σκέφτομαι άσχημα πράγματα. Δεν ήταν ξαφνικός ο θάνατός της. Ήταν καιρός που δεν ήταν καλά. Ήταν και προχωρημένη η ηλικία της. Ήταν πάντα δίπλα μου. Και όταν ξεκίνησα το τραγούδι ήταν πάντα δίπλα μου γιατί ήμουν ανήλικος τότε».

Και ρωτήθηκε για την επιθυμία της μητέρας του να μην ταφεί, αλλά να γίνει πολιτική κηδεία, και ξαφνιάστηκε λέγοντας: «Τι εννοείτε πολιτική κηδεία; Γιατί δε θα υπάρξει λειτουργία;»! Ενώ ο αδερφός του Νίκος, μιλώντας στο Super Κατερίνα λύγισε μιλώντας για τη μάνα του και ανέφερε ότι λόγος που η μητέρα του δεν ήθελε να ταφεί είναι γιατί από όταν έχασε έναν γιο σε μικρή ηλικία, έχασε και την πίστη της στον Θεό.

Θέμης Αδαμαντίδης: Φωτογραφίες από την κηδεία της μητέρας του


Πηγή

Διαβάστε επίσης: