Ραγίζουν καρδιές στην κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα: Σπαρακτικές οι πρώτες εικόνες-Ποιοι έδωσαν το παρόν

October 5, 2022

Ραγίζουν καρδιές στην κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα: Σπαρακτικές οι πρώτες εικόνες-Ποιοι έδωσαν το παρόν

Διαφ.

Σταμάτης Κόκοτας: Η κηδεία του μεγάλου ερμηνευτεί είχε αναβληθεί τις προηγούμενες μέρες και είχε οργανωθεί για σήμερα Τετάρτη. Ο Σταμάτης Κόκοτας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε βυθίζοντας στο πένθος τον ελληνικό μουσικό κόσμο.

Σταμάτης Κόκοτας: Βαρύ πένθος για την οικογένεια του

O κορυφαίος ερμηνευτής έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου σε ηλικία 85 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο. Τις τελευταίες δέκα μέρες της ζωής του νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ασκληπιείο στη Βούλα όπου οι οικείοι του ήταν συνεχώς κοντά του.

Η είδηση του θανάτου βύθισε σε βαρύ πένθος την οικογένειά του, τους θαυμαστές του αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο μιας και είχε συνεργαστεί με πάρα πολλά μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Την ημέρα του θανάτου του, τα social media πλημμύρισαν από μηνύματα αγάπης για τον Σταμάτη Κόκοτα καθώς εκτός από την τεράστια καλλιτεχνική του βαρύτητα ήταν και πολύ καλός άνθρωπος και αγαπημένος συνάδελφος. Φίλοι, συγγενείς και απλός κόσμος συγκεντρώθηκε σήμερα (5/10) στο κοιμητήριο Ζωγράφου για να αποχαιρετήσει τον κορυφαίο ερμηνευτή ο οποίος άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας μας.

Από νωρίς άρχισαν να πλημμυρίζουν το κοιμητήριο Ζωγράφου στεφάνια καλών φίλων και συναδέλφων του Κόκοτα με τρυφερά μηνύματα αποχαιρετισμού στον αγαπημένο ερμηνευτή.




Πηγή

Διαβάστε επίσης: