Κολωνός: Μόνος του και χωρίς δικηγόρο ο 53χρονος βιαστής – Το κόλπο του για να καλύπτει τα ίχνη του όταν εξέδιδε τη 12χρονη

October 12, 2022

Τα στοιχεία που προκύπτουν για τον 53χρονο, που κατηγορείται πως βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη μαθήτρια στον Κολωνό, είναι ανατριχιαστικά, με τον ίδιο να έχει μείνει αυτή τη στιγμή μόνος του και τον Κώστα Μπακογιάννη ακόμη να έχει παρέμβει.

Διαφ.

Ο 53χρονος προανακριτικά έχει πει ελάχιστα στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, ενώ φαίνεται να προετοιμάζει μόνος του την απολογία του ενώπιον του ανακριτή το πρωί της Τετάρτης (12/10).

if (width < 1024+1) //Εμφάνιση μέχρι { //////document.write(Base64.decode('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')); }

«Μέχρι τις 17-18 Οκτωβρίου η χώρα θα είναι σε μια κατάσταση...» - Νέο καιρικό «τράνταγμα» από τον Σάκη Αρναούτογλου

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Μέχρι τις 17-18 Οκτωβρίου η χώρα θα είναι σε μια κατάσταση...» - Νέο καιρικό «τράνταγμα» από τον Σάκη Αρναούτογλου


Ο ίδιος αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να βρει νομικό συμπαραστάτη για να τον εκπροσωπήσει καθώς έχει εισπράξει πολλές αρνητικές απαντήσεις, ακόμη και από δικηγόρους που κατά το παρελθόν έχουν αναλάβει σκληρούς ποινικούς και άτομα που διέπραξαν ειδεχθή εγκλήματα. Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, εάν δεν καταφέρει να βρει συνήγορο τότε η Δικαιοσύνη θα του ορίσει –όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις- προκειμένου να μην απολογηθεί μόνος του.

Την ίδια ώρα, αν και φέρεται να έχει επικοινωνήσει με την οικογένεια του (υπάρχει καρτοτηλέφωνο για τους κρατούμενους στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ) κανένας δεν φαίνεται τον έχει επισκεφτεί αυτές τις ημέρες, πολλώ δε μάλλον η σύζυγος και ο γιος του που βρέθηκαν αντιμέτωποι με έναν κυκεώνα αποκαλύψεων.

Ο 53χρονος είναι αρκετά σκεπτικός και λιγομίλητος, αναλογιζόμενος ενδεχομένως ότι το κατηγορητήριο σε βάρος του είναι «φωτιά».

Όσον αφορά τη 12χρονη έχει δώσει ήδη δύο καταθέσεις – παρουσία παιδοψυχολόγου – στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, ενώ δυστυχώς δεν θα αργήσει η ώρα που θα κληθεί να αναγνωρίσει από φωτογραφίες τα τουλάχιστον 15 άτομα που τη βίασαν τους προηγούμενους μήνες.

Αλλού την παρέδιδε, αλλού την παραλάμβανε

Μια καλοστημένη επιχείρηση κρυβόταν πίσω από τη νοσηρή δράση του 53χρονου Ηλία Μίχου, ο οποίος επί τέσσερις μήνες βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη από τον Κολωνό.

Οι φόβοι του 53χρονου μαστροπού ότι κάποιος από τη γειτονιά μπορεί να καταλάβαινε τις κινήσεις του με το κοριτσάκι, τον έκαναν να κλείνει τα ραντεβού μέσω του Διαδικτύου και στη συνέχεια να ζητάει από τους άντρες, με τους οποίους επρόκειτο να συναντηθεί η 12χρονη, να πάνε σε σημείο που καθόριζε ο ίδιος, ώστε να παραλάβουν το παιδί με το αυτοκίνητό τους.

Το σημείο συνάντησης με τους άντρες δεν ήταν ποτέ στη γειτονιά του. Εκεί, άλλωστε, δεν ήθελε να κινεί υποψίες, καθώς τον θεωρούσαν ένα ευυπόληπτο μέλος της κοινωνίας. Ήθελε πάντα ο ίδιος να επιλέγει τα μέρη συνάντησης της 12χρονης με τους άντρες και, μάλιστα, πήγαινε ο ίδιος το παιδί με το αυτοκίνητό του.

Οι άντρες παραλάμβαναν τη 12χρονη από το σημείο που τους καθόριζε ο 53χρονος, ο οποίος ήθελε να ελέγχει τα πάντα -ακόμα και τα σημεία συνεύρεσης με τη 12χρονη.

Ο 53χρονος τους έλεγε την ώρα που θα έπρεπε να επιστρέψουν το παιδί σε αυτόν. Το σημείο, δε, στο οποίο παραλάμβανε το 12χρονο κοριτσάκι, ήταν άλλο από εκείνο που είχε προηγουμένως κανονίσει και παραδώσει νωρίτερα το παιδί -φυσικά, και αυτό για να μην κινεί τις υποψίες.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 12χρονης, η ίδια δεν είχε πάρει ποτέ χρήματα από τους άντρες, αλλά είχε δει να πληρώνουν τον 53χρονο κατηγορούμενο


Πηγή