«Μέσα σε λίγες ώρες…»: Ανατριχίλα από την ανακοίνωση του Σάκη Αρναούτογλου!

October 12, 2022

Σάκης Αρναούτογλου: Τον έχουμε συνηθίσει να μας αναλύει τον καιρό, όμως η ιδιότητά του δεν περιορίζεται σ’ αυτό!

Διαφ.

Ο γνωστός μετεωρολόγος πόσταρε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook μια ανάρτηση σχετικά με την Σελήνη και πως δημιουργήθηκε σύμφωνα με την NASA προκαλόντας ανατριχίλα!

if (width < 1024+1) //Εμφάνιση μέχρι { //////document.write(Base64.decode('PGRpdiBjbGFzcz0ic3RpY2t5LWJhbm5lciI+CgkJCQk8ZGl2IGNsYXNzPSJiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4KCQkJCQkJPGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibWFpbl9iYW5uZXIiPgoJCQk8ZGl2IGlkPSJzYXNfODAyNjIiPjwvZGl2Pg0KPHNjcmlwdCB0eXBlPSJhcHBsaWNhdGlvbi9qYXZhc2NyaXB0Ij4NCiAgICBzYXMuY21kLnB1c2goZnVuY3Rpb24oKSB7DQogICAgICAgIHNhcy5yZW5kZXIoIjgwMjYyIik7ICAvLyBGb3JtYXQgOiBCaWxsYm9hcmQgOTcweDI1MA0KICAgIH0pOw0KPC9zY3JpcHQ+CQkJPC9kaXY+CgkJICAgICAgICAgICAgICAgIDwvZGl2PjwhLS0gLy5iYW5uZXItc3RpY2t5IC0tPgogICAgICAgICAgICA8L2Rpdj48IS0tIC8uc3RpY2t5LWJhbm5lciAtLT4=')); }

«Μέχρι τις 17-18 Οκτωβρίου η χώρα θα είναι σε μια κατάσταση...» - Νέο καιρικό «τράνταγμα» από τον Σάκη Αρναούτογλου

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Μέχρι τις 17-18 Οκτωβρίου η χώρα θα είναι σε μια κατάσταση...» - Νέο καιρικό «τράνταγμα» από τον Σάκη Αρναούτογλου


Δείτε την σχετική ανάρτησή του στο Athensmagazine.gr:

«Από καύσωνα σε μηδενικές θερμοκρασίες...»: Θρίλερ με τον καιρό από τον Σάκη Αρναούτογλου!

Μπορεί ο Σάκης Αρναούτογλου να αναλύει σε καθημερινή βάση τα καιρικά φαινόμενα στην Ελλάδα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν ασχολείται και με άλλες χώρες!

Μάλιστα την Δευτέρα (10/10) μέσα από την σελίδα του στο Facebook, ανέλυσε ένα περίεργο καιρικό φαινόμενο που υπάρχει αυτές τις μέρες στην μακρινή Κίνα! Εκεί όπου μέσα σε 9 μέρες, τις πρώτες του Οκτωβρίου, η θερμοκρασία έχει σημειώσει ιστορική πτώση στην χώρα!

Συγκεκριμένα από τον καύσωνα που αντιμετώπιζε μέχρι και τις τελευταίες μέρες του Σεπτεμβρίου, πλέον έχει βαρυχειμωνία με μηδενικές θερμοκρασίες! Άκρως σπάνιο φαινόμενο θα λέγαμε!

Δείτε το σχετικό του πόστ:

«Δυστυχώς, τις επόμενες ώρες θα...»: Επιβεβαίωσε την τραγική είδηση για τον καιρό ο Σάκης Αρναούτογλου!

Καιρός: Ο Σάκης Αρναούτογλου προβλέπει ότι η ξηρασία θα συνεχιστεί για πολλές περιοχές της Ελλάδας. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι παντού ξηρά. Σύμφωνα με το δελτίο καιρού, θα υπάρξουν βροχές στην Ήπειρο, τη Στερεά και το Ιόνιο. Υπάρχει μάλιστα πιθανότητα για πιο έντονες βροχοπτώσεις σε ορισμένες περιοχές.

Θα υπάρχουν πολλά σύννεφα στην Πέλλα, την Πιερία και την Ημαθία. Δεν αποκλείεται να βρέξει και εκεί. Στη Θράκη θα έχουμε μόνο νεφώσεις.

Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα εναλλάσσεται μεταξύ νεφών και ηλιοφάνειας. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά. Στα ανατολικά θα έχουμε νεφώσεις και ήλιο.

Το βράδυ θα σημειωθούν βροχές στα δυτικά και βόρεια τμήματα της χώρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γύρω στους 25 βαθμούς στα κεντρικά, στους 22 στα βόρεια και στους 23 στα νότια.

Στην Αττική θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αυξηθούν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη από το πρωί συννεφιές και κάποιες βροχές θα εκδηλωθούν σε Πέλλα και Ημαθία. Η θερμοκρασία από 14 έως 22 βαθμούς.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, αλλά θα υπάρχουν ορισμένες ηλιόλουστες περιοχές. Ωστόσο, δεν θα είναι κάτι το ιδιαίτερο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γύρω στους 24-25 βαθμούς Κελσίου.

Την Πέμπτη ο καιρός θα αλλάξει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Θα υπάρχουν περισσότερες νεφώσεις στα δυτικά και ίσως έχουμε κάποιες βροχές. Η θερμοκρασία την Πέμπτη θα κυμανθεί γύρω στους 25-26 βαθμούς Κελσίου στα ανατολικά ηπειρωτικά.

Την Παρασκευή θα υπάρχουν νεφώσεις στα βόρεια και στα δυτικά. Βροχές θα σημειωθούν στα κεντρικά και δυτικά τμήματα της Ελλάδας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 25 βαθμούς στις κεντρικές περιοχές.

Το Σάββατο, θα επικρατήσει άστατος καιρός στα νότια και ανατολικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 22 βαθμούς, αλλά θα κάνει πολύ κρύο.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου στο Athensmagazine.gr:


Πηγή