Κολωνός: Διέγραψε από τη δημοτική παράταξη τη σύζυγο του 53χρονου ο Κώστας Μπακογιάννης – Της ζήτησε να παραιτηθεί

October 12, 2022

Άμεση ήταν η αντίδραση της αρχής του Δήμου Αθηναίων, με τον Κώστα Μπακογιάννη να παίρνει σαφή θέση απέναντι στον 53χρονο για την υπόθεση στον Κολωνό, του οποίου τα στοιχεία βρέθηκαν στη δημοσιότητα.

Διαφ.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, πηγές του Δήμου Αθηναίων, αναφέρουν ότι είναι προφανές πως μέσα σε αυτές τις συνθηκες είναι αδύνατο η σύζυγος του κατηγορουμένου να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά της.

if (width < 1024+1) //Εμφάνιση μέχρι { //////document.write(Base64.decode('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')); }

«Μέχρι τις 17-18 Οκτωβρίου η χώρα θα είναι σε μια κατάσταση...» - Νέο καιρικό «τράνταγμα» από τον Σάκη Αρναούτογλου

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Μέχρι τις 17-18 Οκτωβρίου η χώρα θα είναι σε μια κατάσταση...» - Νέο καιρικό «τράνταγμα» από τον Σάκη Αρναούτογλου


Για αυτό, από το πρωί τη Δευτέρας (10/10) έχει ζητηθεί η παραίτησή της από τα συλλογικά όργανα στα οποία μετείχε, και σήμερα με απόφαση του δημάρχου διαγράφηκε από τη δημοτική παράταξη Αθήνα Ψηλά.

Σε ό,τι αφορά τη στήριξη της οικογένειας της 12χρονης, από την πρώτη στιγμή οι κοινωνικές υπηρεσίες κινητοποιήθηκαν και βρίσκονται δίπλα της.

Ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη στον 53χρονο! Δικογραφία 1.000 σελίδων - Στα χνάρια των παιδόφιλων η ΕΛΑΣ (Video)

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Συμπληρωματική ποινική δίωξη για διακεκριμένη εμπορία ανθρώπων και οπλοκατοχή στην πλημμεληματική της μορφή ασκήθηκε σε βάρος του 53χρονου για την υπόθεση της 12χρονης Κολωνό.

Ο 53χρονος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, έχει κατηγορηθεί ακόμα για μια σειρά κακουργήματα και πλημμελήματα για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας ο 53χρονος κατηγορείται για:

  • Βιασμό ανήλικου κατ’ εξακολούθηση
  • Διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση
  • Κατάχρηση ανηλίκου
  • Διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων
  • Διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας
  • Γενετήσια πράξη με ανήλικο
  • Παράνομη βία σε βάρος ανηλίκου

Δικογραφία 1.000 σελίδων - Στα χνάρια των παιδόφιλων η ΕΛΑΣ

Στο μεταξύ, τις 1.000 σελίδες ξεπερνάει η δικογραφία που έχει σχηματίσει η Υποδιεύθυνση προστασίας Ανηλίκων για την δράση του 53χρονου φερόμενου βιαστή, με απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, μηνύματα, καταθέσεις και φωτογραφίες.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει ακόμα 4 άτομα, τα οποία φέρονται να είχαν προσεγγίσει την ανήλικη και όπως αποκαλύπτουν αστυνομικές πηγές είναι πολύ πιθανό σύντομα να ακολουθήσει νέος κύκλος συλλήψεων.

Οι αρχές πλέον εξετάζουν και το ενδεχόμενο ύπαρξης οργανωμένου κυκλώματος σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών.

«Θεωρώ ότι θα προκύψουν και άλλα άτομα γιατί υπάρχουν στοιχεία. Αν κάνουν καλά την δουλειά τους, όπως την έχουν κάνει μέχρι τώρα θα προκύψουν και άλλα άτομα» δήλωσε η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου.


Πηγή