Με τους ίδιους κοιλιακούς άλλα διαφορετικό πρόσωπο – Αγνώριστος δυο χρόνια μετά το Survivor o Γιώργος Κόρομι

November 10, 2022

Τον Γιώργο Κόρομι τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor 2020 και είχε τραβήξει πολλά βλέμματα και σχόλια. Μπορεί μάλιστα, στην αρχή να ήταν πολύ αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο, προς το τέλος τον είχαν μισήσει αρκετοί, λόγω της συμπεριφοράς του απέναντι στον Τριαντάφυλλο, αφού δεν του έδινε ψάρι από αυτά που έπιανε και μοίραζε σε όλους.

Διαφ.


Όλα αυτά ωστόσο τα έχει αφήσει πίσω του, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί αν θα πάει στο Survivor All Star που πολύ σύντομα κάνει πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.


VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Ξεκινάω ενέσεις! Έχω…» – Το βίντεο της εγκυμονούσας Ιωάννας Τούνη μετά την επίσκεψη στον γιατρό


Πλέον έχει αφοσιωθεί στην σύντροφό του (δείτε την εδώ), στο μαγαζί που του ανήκει, αλλά και στις διάφορες εξορμήσεις όπως το ψάρεμα με φίλους. Η εικόνα του μάλιστα, δεν έχει καμία σχέση με το πως ήταν τότε, αφού στο πρόσωπο έχει αλλάξει πάρα πολύ.

Πως είναι σήμερα ο Κόρομι του Survivor

View this post on Instagram

A post shared by “Koro” Γιώργος-Μίκλος Κόρομι (@georgekoromi)

View this post on Instagram

A post shared by “Koro” Γιώργος-Μίκλος Κόρομι (@georgekoromi)

View this post on Instagram

A post shared by “Koro” Γιώργος-Μίκλος Κόρομι (@georgekoromi)

View this post on Instagram

A post shared by “Koro” Γιώργος-Μίκλος Κόρομι (@georgekoromi)

H κόντρα που είχε με την Ελεονώρα Μελέτη

Μια σειρά από αντιδράσεις προκάλεσαν μερικές δηλώσεις που είχε κάνει ο Γιώργος Κόρομι σε συνέντευξή σε περιοδικό, οι οποίες σχολιάστηκαν αρκετά στις πρωινές εκπομπές. «Αν δεν δώσεις δικαίωμα, δεν υπάρχει παρενόχληση», ήταν η φράση που δημιούργησε κυρίως τον χαμό.

Τις εν λόγω δηλώσεις σχολίασε μεταξύ άλλων το πρωί της Τετάρτης 23/2 και η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα της εκπομπής της.

«Πήγα να πάθω μια εμβολή με τις δηλώσεις του Γιώργου Κόρομι. Βέβαια, είπε στην τελευταία του πρόταση “εκτός κι αν έχεις να κάνεις με αρρωστημένες καταστάσεις”. Μέχρι να ακούσω αυτό, έλεγα “Χριστέ μου, τι λέει ο άνθρωπος;», είπε η παρουσιάστρια. (διαβάστε εδώ όλα της τα σχόλια για εκείνον).

Ο Γιώργος Κόρομι λοιπόν λίγες ώρες μετά απάντησε στην Ελεονώρα Μελέτη, μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Άκουσα ότι η Ελεονώρα Μελέτη σοκαρίστηκε με αυτά που άκουσε. Απλά εκεί που διάβασε για το εάν δεν δώσεις δικαιώματα, δεν θα υπάρχει και παρενόχληση, δεν το πίστευε. Βέβαια μετά διάβασε λίγο παρακάτω που έλεγε εκτός αν πρόκειται για μια αρρωστημένη περίπτωση. Τι πήγα να σώσω παρακάτω (όπως ισχυρίζεται η παρουσιάστρια) αφού όλα ήταν όπως βγήκε το κείμενο ολόκληρο. Αν το διαβάσεις από την αρχή μέχρι το τέλος, βγάζει ένα νόημα. Τετάρτη σήμερα και δεν ήξεραν με τι να ασχοληθούν. Όλο αυτό ήταν κάπως αχώνευτο, δεν μπορώ να το χωνέψω».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: