Δέχθηκε πρόταση για το Survivor All Star – Ένα βήμα πριν πει το "ναι" αγαπημένος πρώην παίκτης – Reality

November 17, 2022

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη μίλησε το πρωί της Τετάρτης 16/11 ένας πρώην παίκτης του Survivor. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχτηκε για το All Star (δείτε εδώ πότε θα κάνει πρεμιέρα), με τον ίδιο να αποκαλύπτει ωστόσο πως δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές.

Διαφ.


Ο λόγος για τον αγαπημένο Ηλία Μπόγδανο, τον οποίο σίγουρα οι τηλεθεατές περιμένουν να δουν στον νέο κύκλο, μιας και ήταν αρκετά δυνατός παίκτης.


VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Τις επόμενες ώρες…» – Εξελίξεις με την υγεία του Ηλία Μαμαλάκη


Η αποκάλυψη του Ηλία Μπόγδανου για το Survivor All Star

«Δεν αποκλείω το Survivor All Star. Έχω δεχθεί πρόταση, αλλά δεν έχουμε προχωρήσει. Όταν έλειπα στο Survivor είχα αφήσει γράμματα να τα δίνουν στην κοπέλα μου. Η εμπειρία μου στο X Factor ήταν κάτι μοναδικό. Με την Κατερίνα Λιόλιου κάναμε υπέροχο δίδυμο. Ήταν ένα τέλειο ταξίδι που θα το έκανα ξανά με μεγάλη χαρά. Θα με ενδιέφερε η παρουσίαση, πόσω μάλλον όταν έχει να κάνει με τη μουσική.

Με τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη είμαστε οικογένεια. Δεν γνωρίζω αν ο Σάκης θα συνεργαστεί ξανά με τον Γιώργο Μαυρίδη. Είναι πολύ όμορφο να μην υπάρχουν μαύρες σελίδες σε σχέσεις».

Ποιος άλλος παίκτης είπε το μεγάλο ναι;

Ο νέος κύκλος του Survivor που μάλιστα θα έχει τη μορφή All Star βρίσκεται προ των πυλών και έτσι η απορία για το ποιοι παίκτες θα ακολουθήσουν φέτος τον Ατζούν Ιλιτζαλί σε ένα ακόμα ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο έχει κορυφωθεί.

Η ημερομηνία της πρεμιέρας «κλείδωσε» επομένως, μένει μόνο να δούμε το φετινό ρόστερ του Survivor All Star. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει προσεγγίσει τους πιο δυνατούς παίκτες από τους 5 προηγούμενους κύκλους και η πρόταση που τους κάνει είναι πολύ δελεαστική.

Μπορεί ακόμα να μη είναι ξεκάθαρο το αν ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα βρίσκεται στο Survivor All Star, ωστόσο ο Τούρκος παραγωγός κατάφερε να «κλείσει» έναν παίκτη με εξαιρετικές αθλητικές ικανότητες και δυνατό χαρακτήρα.

Ο λόγος για τον… διαβάστε περισσότερα στο tv-24.gr


Πηγή

Διαβάστε επίσης: