Σοκ στην Ξάνθη: Αυτοκτόνησε 45χρονος ανθυπασπιστής

November 17, 2022

Αυτοκτόνησε 45χρονος ανθυπασπιστής του Στρατού Ξηράς στο Πετροχώρι Ξάνθης. Ο 45χρονος, που ήταν πατέρας ενός παιδιού, έβαλε τέλος στη ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο στο γραφείο του, μετά τη χθεσινοβραδινή του υπηρεσία. Ενώ, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έχει αναλάβει τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου του Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Λεβογιάννη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Κυψέλη.

Διαφ.

if (width < 768+1) //Εμφάνιση μέχρι { //////document.write(Base64.decode('PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0idGV4dC1jZW50ZXIiPgoJCQk8ZGl2IGlkPSJzYXNfODAyNjgiPjwvZGl2Pg0KPHNjcmlwdCB0eXBlPSJhcHBsaWNhdGlvbi9qYXZhc2NyaXB0Ij4NCiAgICBzYXMuY21kLnB1c2goZnVuY3Rpb24oKSB7DQogICAgICAgIHNhcy5yZW5kZXIoIjgwMjY4Iik7ICAvLyBGb3JtYXQgOiBJbiBSZWFkICgxeDEpIDF4MQ0KICAgIH0pOw0KPC9zY3JpcHQ+CQkJPC9kaXY+')); }

Όλα έγιναν περίπου στις 7:30 το πρωί, όταν συνάδελφοι του άκουσαν τον πυροβολισμό και έτρεξαν για να δουν τι συμβαίνει, αντικρίζοντας όμως το άψυχο κορμί του συναδέλφου τους. Ο αυτόχειρας ήταν στέλεχος του Πυροβολικού και υπηρετούσε στο Πετροχώρι.

«Δυστυχώς για 10 σερί μέρες θα...»: Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα με τον καιρό ο Γιάννης Καλλιάνος!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Δυστυχώς για 10 σερί μέρες θα...»: Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα με τον καιρό ο Γιάννης Καλλιάνος!


Αυτοκτόνησε 45χρονος ανθυπασπιστής

Σοκ προκάλεσε τη Δευτέρα (10/10) στη Θεσσαλονίκη η αυτοκτονία αστυνομικού κοντά στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ThessToday.gr ο αστυνομικός έδωσε τέλος στη ζωή του με όπλο που έστρεψε στον εαυτό του.

Το περιστατικό συνέβη σε πάρκινγκ λίγα μέτρα μακριά από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι λόγοι της αυτοχειρίας μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι, ενώ έχει αποκλειστεί το σημείο με τις δυνάμεις της Αστυνομίας να ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ανείπωτη τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός 34χρονος που έπεσε με το αναπηρικό του αμαξίδιο στον Θερμαϊκό - Τα ενδεχόμενα που ερευνώνται

Νεκρός ανασύρθηκε από άνδρες του Λιμενικού ένας 34χρονος, ο οποίος έπεσε στον Θερμαϊκό με το αναπηρικό του αμαξίδιο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ο νεαρός άνδρας έχασε τη ζωή του νωρίς τα ξημερώματα, όταν έπεσε στη θάλασσα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Οταν ανασύρθηκε δεν είχε τις αισθήσεις του και οι γιατροί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, στο οποίο διακομίσθηκε, διαπίστωσαν τον θάνατό του. Προς το παρόν αναζητούνται οι οικείοι του 34χρονου για να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης και να αποκλειστούν κάποια ενδεχόμενα.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

«Ενημερώθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για πτώση 34χρονου άνδρα με αναπηρικό αμαξίδιο, στη θαλάσσια περιοχή του Θερμαϊκού κόλπου Θεσσαλονίκης. Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου το πλήρωμά του, εντόπισε τον άνδρα και τον ανέσυρε χωρίς τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια ο 34χρονος διακομίστηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ”Ιπποκράτειο”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης».


Πηγή