Τζούλια Νόβα: «Υπέφερα στον Τροχό της Τύχης, είναι πάρα πολύ δύσκολη δουλειά»

November 17, 2022

Τζούλια Νόβα: «Υπέφερα στον Τροχό της Τύχης, είναι πάρα πολύ δύσκολη δουλειά»

Διαφ.

Η Τζούλια Νόβα είναι σίγουρα μια από της πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz, η οποία έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο κοινό μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή «Ο Τροχός της τύχης».

Η Τζούλια Νόβα, κατάφερε να εντυπωσιάσει το κοινό δίπλα στον Πέτρο Πολυχρονίδη και όλοι μιλούσαν για την ξανθιά καλλονή του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού.
Η όμορφη Τζούλια Νόβα ωστόσο αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή και στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», είχε αποκαλύψει λεπτομέρειες γύρω από τους λόγους που την έκαναν να αποχωρήσει από τον «Τροχό της τύχης

Πιο συγκεκριμένα η Τζούλια Νόβα ανέφερε:

«Εντάξει, υπήρξαν διάφορα, δεν θέλω τώρα να τα πω on camera. Όταν υπάρχει πίεση να γίνονται πολλά γυρίσματα μέσα στην ημέρα, υπάρχουν και πολλές εντάσεις» και συμπλήρωσε:

«Ήταν καθαρά δική μου επιλογή. Αισθάνθηκα ότι πλέον δεν είχε να μου δώσει κάτι, όπως δεν είχα να δώσω κάτι κι εγώ». Ωστόσο η Τζούλια Νόβα δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έγιναν και κάποια πράγματα που την στενοχώρησαν.
«Πολλές φορές δεν μπορούσα να περπατήσω, με πονούσε η μέση και τα γόνατά μου. Κάποιοι με κρατούσαν και μου έλεγαν: «Κορίτσι μου σε καταλαβαίνω». Υπέφερα. Είναι πάρα πολύ δύσκολη δουλειά».
Πηγή

Διαβάστε επίσης: