«Τα είχαμε συμφωνήσει από την αρχή αυτά»: Η σύζυγός του Σάκη Αρσενίου απαντάει σε όσους τον «κατηγόρησαν»

March 31, 2023

Είχαμε συμφωνήσει από την αρχή ότι η σύζυγος του Σάκη Αρσενίου θα απαντούσε σε όσους τον κατηγόρησαν.

Τα είχαμε συμφωνήσει από την αρχή αυτά: Η σύζυγός του Σάκη Αρσενίου απαντάει σε όσους τον κατηγόρησαν

Διαφ.

Οργή στο διαδίκτυο, έχει προκαλέσει η δήλωση του Σάκη Αρσενίου, στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή. Όπως είπε χαρακτηριστικά, είναι άνδρας παλαιών αρχών και θέλει η γυναίκα του να ξέρει να μαγειρεύει και να κάνει τις δουλειές του σπιτιού.

Χαρακτηριστικά είχε πει: Είμαι κάθετος στο ότι μια γυναίκα θα πρέπει να ξέρει να μαγειρεύει και να κάνει δουλειές. Είμαι παλαιών αρχών, τα έχω βρει και με τη Λαμπρινή αυτά, θέλω η γυναίκα μου και να ξέρει να μαγειρεύει και να σιδερώνει και να κάνει δουλειές και να φροντίζει τον άντρα της με το παιδί της. Τα πάντα, ασχέτως αν έχει βοήθεια. Με έχουν φλερτάρει μπροστά της, όπως και εκείνη, ακόμα και όταν ήταν έγκυος, αντέδρασα όπως έπρεπε.

Η απάντηση της συντρόφου του

H Λαμπρινή Πλεύρη από τη μεριά της τοποθετήθηκε σχετικά με τη συγκεκριμένη δήλωση του συζύγου της, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (29/3) στην εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα στο Open.

Δε με βάζει με το ζόρι ο Σάκης να κάνω δουλειές, μου αρέσει να τον περιποιούμαι. Τα είχαμε συμφωνήσει από την αρχή αυτά. Μου είχε πει από την αρχή, “θέλω να με προσέχεις, να μαγειρεύεις, να ξέρεις όλες τις δουλειές. Θα σου έχω βοήθεια, απλά θέλω να ξέρεις να τα κάνεις και μόνη σου”. Ανεξάρτητα από το αν έχω βοήθεια. Εμένα μου αρέσει να τον προσέχω, δήλωσε η ίδια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: