Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγραψε ιστορία στη Νέα Υόρκη: Ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που τραγούδησε στο «Barclays Center»

November 20, 2023

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγραψε ιστορία στη Νέα Υόρκη: Ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που τραγούδησε στο «Barclays Center»

Διαφ.

Τη δική του ιστορία έγραψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Τραγούδησε μπροστά σε πλήθος κόσμου στο “Barclays Center” στη Νέα Υόρκη.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρίσκεται στις ΗΠΑ όπου έδωσε μία μεγαλειώδη συναυλία στο Barclays Center, γράφοντας ιστορία, καθώς είναι ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που εμφανίζεται στο ιστορικό γήπεδο του NBA.

Ο κ. Αργυρός φόρεσε τη φανέλα των Μπρούκλιν Νετς και τραγούδησε για τους Έλληνες ομογενείς, οι οποίοι τον αποθέωσαν, ενώ, όπως έγινε γνωστό, όταν τέλειωσε ο χρόνος που του είχε διατεθεί από τους υπεύθυνους του γηπέδου, ενημέρωσε το κοινό ότι θα πληρώσει από την τσέπη του τα 1.000 δολάρια που χρέωναν κάθε έξτρα λεπτό.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εμφανίστηκε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” το πρωί της Δευτέρας (20/11) και μίλησε για αυτή τη συγκλονιστική στιγμή στην καριέρα του.

“Δεν έχω λόγια να περιγράψω τη στιγμή” είπε, μεταξύ άλλων, συγκινημένος.Περίπου 15.000 άτομα γέμισαν το στάδιο και τραγούδησαν μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό τις μεγάλες επιτυχίες του.

Χαρακτηριστικό είναι το πρωτοσέλιδο από την εφημερίδα της ομογένειας “Εθνικός Κήρυξ” που δημοσιεύτηκε σήμερα Δευτέρα.

“Το αδιαχώρητο στον στο Barclays για τη συναυλία του Αργυρού” είναι ο τίτλος της εφημερίδας, όπου αναφέρει ότι σε αποκλειστικές δηλώσεις του ο Κωνσταντίνος Αργυρός εξέφρασε τη συγκίνηση του στον “Εθνικό Κήρυκα” για όσα βίωσε στη Νέα Υόρκη, εκφράζοντας ευχαριστίες προς την ομογένεια και τους διοργανωτές.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: