Απоκάλuψε την αλńθεια: O Τριανταφυλλόπουλος τα είπε όλα για την ελληνική τηλεόραση με σκλnρά αφıλτράρıστα λόγıα

November 21, 2023

Αποκάλυψε την αλήθεια: Ο Τριανταφυλλόπουλος εξέφρασε όλα του τα σχόλια για την ελληνική τηλεόραση με σκληρά αφηρημένα λόγια.

Απоκάλuψε την αλńθεια: O Τριανταφυλλόπουλος τα είπε όλα για την ελληνική τηλεόραση με σκλnρά αφıλτράρıστα λόγıα

Διαφ.

Δείτε την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο Twitter (X) για την ελληνική τηλεόραση που πραγματικά προκαλεί αίσθηση χαρακτηρίζοντας τα κανάλια και τους παρουσιαστές με πολύ βαριά λόγια:

ΚΛΟΟΥΝ… Επειδή ορισμένα κουρέλια των Μέσων ανακάλυψαν εσχάτως τις λεξούλες bullying, body shaming, toxic κλπ καλό θα ήταν να τους θυμίσουμε την πραγματική σημασία τους. Μπούλινγκ κάνεις σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων, όταν γνωρίζοντας την τραγική οικονομική τους κατάσταση, προβάλεις το αστραφτερό ψεύτικο life style ενώ εκείνοι στερούνται τα απαραίτητα (πεινάνε). Βοdy shaming κάνεις σε έναν υποσιτισμένο άνθρωπο όταν προβάλεις καλοταϊσμένους κώλους την ώρα που εκείνος ανακαλύπτει την τροφή του στα σκουπίδια. Δεν χρειάζεται φυσικά να πω λέξη για την τοξικότητα των κλόουν της τηλεόρασης, οι οποίοι δεν αναφέρουν μισή λέξη για την γενοκτονία του λαού της Παλαιστίνης. Ακόμα κι όταν δεν έχουν το κουράγιο να τα πουν οι ίδιοι, έχουν το θράσος να τα λογοκρίνουν όταν τα λένε οι άλλοι! Θέλω λοιπόν να υπενθυμίσω σε όλα αυτά τα ζόμπι των Μέσων που αισθάνονται σημαντικά, εκστομίζοντας καθημερινά ασύλληπτες μαλακίες, ότι η ενημέρωση ακόμα και η ψυχαγωγική απαιτεί χιούμορ, γνώση μα πάνω απ’ όλα αξιοπρέπεια… Συνεχίστε λοιπόν ακάθεκτοι το βιολί σας ως υπηρετικό προσωπικό αντί πινακίου φακής. Αυτό σας αναλογεί και σας αξίζει.

Η ανάρτηση του στο Twitter (X):

 

Πηγή

Διαβάστε επίσης: