Συγκλονiζει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς: «Δεν χάσαμε τα παιδιά μας, μας τα πήραν» – Η υπόσχεση που έδωσε στην κόρη της

November 28, 2023

Συγκλονiζει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς: «Δεν χάσαμε τα παιδιά μας, μας τα πήραν» – Η υπόσχεση που έδωσε στην κόρη της

Διαφ.

Καμία δικαίωση δεν έχει νιώσει η οικογένεια της Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου, που δολοφονήθηκε το 2021 στη Φολέγανδρο. Η μητέρα της, Αλέκα Μάκου, της υποσχέθηκε πως θα είναι η τελευταία.

Τον δικό της Γολγοθά συνεχίζει να ανεβαίνει η οικογένεια της Γαρυφαλιάς, η οποία έχασε τη ζωή της από τα χέρια του συντρόφου της , τον Ιούλιο του 2021 στη Φολέγανδρο.

Μιλώντας στο Mega, η μητέρας της Γαρυφαλιάς, Αλέκα Μάκου, τονίζει πως “δικαίωση θα ήταν να γυρίσει πίσω το παιδί μου”. Με πίκρα η κ. Μάκου λέει πως η κόρη της “ήταν πολύ άτυχη μέσα σε όλο αυτό το φως που κουβαλούσε”.

“Η Γαρυφαλλιά για εμένα με μία λέξη ήταν ευλογία”, λέει η κ. Μάκου, “ουσιαστικά δεν τα χάσαμε τα παιδιά μας, μας τα πήραν. Βρέθηκε ένας άνθρωπος να αποφασίσει πόσα χρόνια θα ζήσει η κόρη μου… Η κόρη της Ελένης, η κόρη της Κούλας”.

Μιλώντας για τις μανάδες που τις ενώνει ο ίδιος πόνος, η μητέρα της Γαρυφαλλιάς περιγράφει πως “όταν μία δεν είναι καλά, οι υπόλοιπες την ψάχνουμε”.

Η ίδια αποκαλύπτει ότι έχει δώσει μια υπόσχεση μέσα από την ψυχή της στην κόρη της: “Ότι θα είναι η τελευταία”. “Έχω υποσχεθεί μέσα από την ψυχή μου στη Γαρυφαλλιά ότι θα είναι η τελευταία. Δεν θέλω να υπάρξει άλλο θύμα. Και δεν θέλω να υπάρξει καμία άλλη μάνα στην θέση μου”, αναφέρει συγκεκριμένα η Αλέκα Μάκου.

“Ήμασταν γεμάτες όνειρα για τις κόρες μας, για τα παιδιά μας”, προσθέτει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς, “και ξαφνικά βρεθήκαμε χωρίς τις κόρες μας… και θέλουμε τώρα να γίνουμε εμείς η φωνή τους.



Πηγή

Διαβάστε επίσης: