«Βρήκα το παιδί μου νεκpό στη βεράντα»: Συγκλονιζει η μητέρα της 43χρονης στη Σαλαμίνα

December 7, 2023

«Βρήκα το παιδί μου νεκpό στη βεράντα»: Συγκλονιζει η μητέρα της 43χρονης στη Σαλαμίνα

Διαφ.

«Ήθελε να χωρίσει και δεν του άρεσε αυτό. Τον συντηρούσαμε» – Τι λένε η μητέρα και η αδελφή της 43χρονης που δολοφονήθηκε

«Εγώ το βρήκα το παιδί, εγώ άνοιξα την πόρτα και το βρήκα στη βεραντούλα νεκρό το παιδί μου. Μου το είχε σκοτώσει και το είχε σκεπάσει» συγκλονίζει η μητέρα της 43χρονης, η οποία δολοφονήθηκε χθες, Τρίτη, από τον σύντροφό της στη Σαλαμίνα.Οι κραυγές της ήταν εκείνες που σήκωσαν τη γειτονιά στο πόδι.

«Ένας άγγελος ήταν, είχε ταλαιπωρηθεί πολύ στη ζωή της. Λάτρευε το παιδί της, είμαστε τυχεροί που δεν το σκότωσε κι αυτό» λέει η γυναίκα, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και περιγράφοντας ότι ο 71χρονος σκότωσε την κόρη της όταν εκείνη άφησε το παιδί στο ταξί που το πήγαινε στο σχολείο.

Αφού έφυγε το παιδί, ο 71χρονος την αιφνιδίασε, μπήκε μέσα στο σπίτι και την πυροβόλησε με την καραμπίνα.«Ήθελε να τον χωρίσει και δεν του άρεσε»

«Εδώ και μια εβδομάδα η κόρη μου έμενε μαζί μου, ήθελε να τον χωρίσει. Αυτός τα τελευταία χρόνια ήταν άνεργος και τον συντηρούσαμε εμείς με το υστέρημά μας. Του είπε, λοιπόν, ή θα βρει δουλειά ή θα το λήξουν. Αυτό δεν του άρεσε» λέει η μητέρα του θύματος.

«Της είχε σπάσει το πόδι, δεν πρόλαβε να πατήσει το κουμπί πανικού»

Το περασμένο Σάββατο, πήγε μαζί με την κόρη της στο αστυνομικό τμήμα για να τον καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία.

«Την είχε χτυπήσει, της είχε σπάσει το πόδι. Πήγαμε στην αστυνομία, κάναμε την καταγγελία και γυρίσαμε σπίτι» λέει διαψεύδοντας τις πληροφορίες ότι ο 71χρονος είχε χτυπήσει και το παιδί της 43χρονης.

«Χθες την αιφνιδίασε και δεν πρόλαβε να πατήσει το κουμπί, όπως της είχε πει η αστυνομία», είπε.«Άργησε να μου μιλήσει» λέει η αδελφή της

«Δεν αισθάνομαι τίποτα. Δε φοβάμαι πια μήπως αυτός ο άνθρωπος κάνει κακό σε μένα, τα παιδιά μου, τη μητέρα μου, αλλά τίποτε άλλο. Αυτός ο άνθρωπος με καταδίκασε σε μια άσχημη καθημερινότητα. Άργησε να μου μιλήσει η αδελφή μου για την κακοποίηση που υφίστατο» λέει από την πλευρά της η αδελφή της 43χρονης.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: