Χριστίνα Βραχάλη: Ποζάρει σαν μοντέλο στον 9ο και στέλνει το πιο τρυφερό μήνυμα

December 7, 2023

Χριστίνα Βραχάλη: Ποζάρει σαν μοντέλο στον 9ο και στέλνει το πιο τρυφερό μήνυμα

Διαφ.

Μια ανάσα πριν κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, πόζαρε αφοπλιστικά όμορφη και πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Η Χριστίνα Βραχάλη μοιράστηκε μια υπέροχη εικόνα από φωτογράφιση που έκανε και παράλληλα έστειλε το πιο τρυφερό μήνυμα.Η δημοσιογράφος και αθλητικογράφος είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη μέσα από το blog της.

Όπως είχε εξομολογηθεί:

«Κάποιους μήνες μετά η ζωή αποφάσισε. Και περιμένω το πρώτο μου παιδί. Την κόρη μου. Τα συναισθήματα που έχω είναι ανάμεικτα.Γιατί η «”ανακούφιση” που ένιωθα το Φλεβάρη, έγινε στάχτη. Και μετατράπηκε σε φόβο. Γιγάντιο φόβο. Και πραγματικό πλέον.Όπως ο καπνός που τυλίγει εδώ και μέρες τη χώρα που γεννήθηκα, ζω, και αγαπώ».

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε το βράδυ της Τρίτης 5/12 μια καλλιτεχνική φωτογραφία όπου φαίνεται η κοιλίτσα της.Τη φωτογραφία συνόδευε και ένα από τα τραγούδια του συγκροτήματος Melisses.«Θα περιμένω για να κάνουμε μαζί, όλο το δρόμο που μου έχει απομείνει, μόνο με σένα θέλω ό,τι έχει μείνει, μόνο μαζί για όλα είμαστε ικανοί».

Πηγή

Διαβάστε επίσης: