Όλο το διαδίκτυο μιλάει για την Τάνια Τρύπη: Μίλησε έξω από τα δόντια για το Χάσκι στην Αράχωβα και αποθεώθηκε

December 7, 2023

Όλο το διαδίκτυο μιλάει για την Τάνια Τρύπη: Μίλησε έξω από τα δόντια για το Χάσκι στην Αράχωβα και αποθεώθηκε

Διαφ.

Η Τάνια Τρύπη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην υπόθεση της άγριας κακοποίησης σκύλου στην Αράχωβα, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Μέσα από ένα άγριο και δικαιολογημένο ξέσπασμα η ίδια τόνισε πως το τέρας που κακοποίησε το χάσκι, θα κάνει τα ίδια και σε ένα παιδί.

Όσα αποκάλυψε

«Είναι πολύ σκληρό αυτό που συνέβη. Πριν από δύο χρόνια είχε επαναληφθεί ένα τέτοιο γεγονός, με ένα σκυλάκι στην Αλεξανδρούπολη. Είχε βιαστεί και κακοποιηθεί πάρα πολύ άσχημα, το οποίο το υιοθέτησα εγώ, την Αγάπη», αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός και συνέχισε, εξηγώντας πως έγινε κηδεμόνας του ζώου.

«Βρέθηκε αυτό το ζωάκι στην Αλεξανδρούπολη, μόλις το βρήκαν το φυγάδευσαν στην Ξάνθη, ήταν 4μιση μηνών και μετά από 5 μέρες και μεγάλη φαρμακευτική αγωγή, γιατί ήταν κακοποιημένη από παντού, ήταν διαλυμμένο αυτό το πλάσμα, την ανάρτησαν. Με το που την ανάρτησαν, εγώ δεν είχα καμία διάθεση να πάρω και 3ο σκυλί, γιατί έχω ήδη μία λύκαινα από μωρό, ένα ακόμα διασωθέν, που ήταν 9 χρόνια σε ένα μπαλκόνι, οπότε δεν ήταν η πρόθεσή μου να πάρω κι άλλο ένα ζώο.

Με αυτήν όμως έπαθα κάτι, όταν την είδα, έστειλα το τηλέφωνό μου, επικοινώνησαν και έστειλα ταξί και την πήρε και μου την έφερε από την Ξάνθη. Άρχισε ένας τεράστιος Γολγοθάς, για να επανέλθει. Δουλέψαμε πάρα πολύ και ήταν μωρό», τόνισε.

«Ένας άνθρωπος, ο οποίος φτάνει σε αυτήν την παραβατική συμπεριφορά… Είναι πολύ λεπτό το νήμα που χωρίζει την παραβατικότητα σε ένα ζώο και σε έναν άνθρωπο. Αυτό το τέρας που κυκλοφορεί έξω σαφέστατα και σε έναν άλλον άνθρωπο σε ένα παιδί θα κάνει τα αντίστοιχα. Πρέπει να τα καταγγείλουμε. Ούτε της Αγάπης έχει βρεθεί ο δράστης και μάλιστα, δίνουν 3.000 ευρώ, έστω και για ανώνυμη καταγγελία. Κανείς δεν μιλάει και είναι συνενοχή και θα γυρίσει μπούμερανγκ και σε αυτούς», υποστήριξε.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: