«Είναι άδικο» είπε ένας «μικρός κύριος» σε μια γάτα στο Tik Tok και έγινε viral

December 7, 2023

«Είναι άδικο» είπε ένας «μικρός κύριος» σε μια γάτα στο Tik Tok και έγινε viral

Διαφ.

Είναι από τα βίντεο που τα βλέπεις και χαμογελάς χωρίς να το καταλαβαίνεις. Πώς ένας «μικρός κύριος» έγινε viral μέσα από το Tik Tok «συνομιλώντας» με μια γάτα που… έκανε τσουλήρθα.

Μέσα από το Tik Tok και τον λογαριασμό «Ligeri Limnios» ήρθε ένα βίντεο πολύ γλυκό το οποίο αμέσως έγινε viral και κυκλοφόρησε σχεδόν παντού.

Στο βίντεο βλέπουμε ένα παιδάκι να είναι στην παιδική χαρά και να θέλει να κάνει τσουλήθρα. Εκεί όμως είναι και μια γάτα η οποία -όπως φαίνεται- θέλει να κάνει και εκείνη… τσουλήθρα.

Τότε ο μικρός προσπαθεί να διώξει την γάτα ευγενικά, χωρίς να την ακουμπήσει ή να την σπρώξει και της λέει: «Αυτό είναι άδικο, είναι άδικο, είναι η σειρά μου να κάνω τσουλήθρα».

Στη συνέχεια βλέποντας το γατί να μην καταλαβαίνει συνέχιζε να φωνάζει ότι είναι άδικο αυτό, λέγοντας του να πάει στο χώμα, μάλιστα στη συνέχεια προσπαθεί να… παραπλανήσει το γατάκι λέγοντας του «κοίτα, ένα μυρμήγκι!».

Έτσι άμεσα ο μικρός έγινε viral, το βίντεο το τραβάει η μαμά του και δημοσιεύτηκε στο Tik Tok

@limniosfamily Δεν παίζει δίκαια ο κοτομπουκιας ???? #maximos #kotompoukias #limniosfamily #ligeri #μαξιμος ♬ πρωτότυπος ήχος – Ligeri Limnios

Πηγή

Διαβάστε επίσης: