«Να μιλήσοuν» – Τι λέει ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ για «παίκτες ριάλιτι και αλλοıωμένες κάμερες»

December 8, 2023

«Να μιλήσοuν» – Τι λέει ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ για «παίκτες ριάλιτι και αλλοıωμένες κάμερες»

Διαφ.

Φρίκη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η άγρια κακοποίηση και ο βιασμός με αιχμηρό αντικείμενο ενός 8χρονου σκύλου, ράτσας χάσκι, στην Αράχωβα, ο οποίος κατέληξε λίγες ώρες μετά την αποτρόπαια ενέργεια

Όσα αποκάλυψε.

Την ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίζονται, ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ σημείωσε ότι ο σκύλος ήταν μέλος της οικογένειάς του και εξήγησε ότι το σπίτι του δεν είναι στο κέντρο της τουριστικής περιοχής αλλά λίγο πιο έξω.

“Την Κυριακή το βράδυ βρισκόμουν στη δουλειά και όταν γύρισα δεν ήτανε εδώ ο σκύλος. Μου προκάλεσε εντύπωση, γιατί τον έβγαζα πρωινές ώρες. Τον ψάχναμε όλο το βράδυ και δεν μπορούσαμε να τον βρούμε. Να τονίσω ότι εκείνη την ημέρα είχε πολύ άσχημο καιρό που με προβλημάτισε ακόμη περισσότερο” δήλωσε στο Mega.

“Τον είδα την επόμενη ημέρα το απόγευμα. Το πρωί εγώ πήγα για δουλειά και έμεινε εδώ η μητέρα μου και ο αδελφός μου και τον έψαχναν. Προφανώς κάπου πρέπει να είχε κρυφτεί. Ήρθε κατά τις 8 το βράδυ. Με ενημέρωσε ο αδερφός μου και γύρισα και εγώ στο σπίτι. Δεν ξέρω πού μπορεί να ήταν ο σκύλος. Είχε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο” πρόσθεσε, τονίζοντας ότι ο Όλιβερ δεν απομακρυνόταν ιδιαίτερα από το σπίτι.

“Δεν έχω και κάτι επίσημο. Αυτη τη στιγμή δεν υπάρχει κατηγορούμενος, ούτε ύποπτος. Όλα αυτά που ακούγονται για παίκτες ριάλιτι και αλλοιωμένες κάμερες, δεν υπάρχει καμία επίσημη επιβεβαίωση, οπότε καλό είναι να μην αναπαράγονται” σημείωσε.

“Είμαστε μία κλειστή κοινωνία εδώ. Να μιλήσουνε και να δούμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Τον Όλιβερ τον γνώριζαν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής. Τον είχα από τριών μηνών. Ήταν αγαπητό σκυλί. Πολύ φιλικό. Προσπαθώ να καταλάβω και εγώ τον λόγο που μπορεί να έγινε αυτό, αλλά δεν ξέρω. Δεν υπήρξε κάποια απειλή. Δεν είχε ενοχλήσει κανέναν” συνέχισε.

Σχετικά με τη νεκροτομή, ανέφερε ότι τους “παραχώρησε ένας ιδιώτης κτηνίατρος της Λειβαδιάς το ιατρείο του ώστε να έρθουν οι άλλοι δύο κτηνίατροι ώστε να γίνει η διαδικασία”.

Δείτε το βίντεο

Πηγή

Διαβάστε επίσης: