Νέα στοιχεία στην υπόθεση της Αράχωβας: Κάμερα εντόπισε άνδρα σε κοντινή απόσταση από τον Όλιβερ τη νύχτα της επίθεσης

December 14, 2023

Νέα στοιχεία στην υπόθεση της Αράχωβας: Κάμερα εντόπισε άνδρα σε κοντινή απόσταση από τον Όλιβερ τη νύχτα της επίθεσης

Διαφ.

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του θανάτου του Όλιβερ, του οχτάχρονου χάσκι στην Αράχωβα, παρουσίασε στην αστυνομία ο ιδιοκτήτης-κηδεμόνας του σκύλου. Επιμένει ότι τα όσα συνέβησαν οφείλονται σε ανθρώπινο παράγοντα.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε τα ξημερώματα της 26ης Νοεμβρίου, την ημέρα που προκλήθηκαν τα τραύματα που οδήγησαν στον θάνατο του Όλιβερ, μετά από λίγες ώρες. Η φωτογραφία προέρχεται από κάμερα ενός καταστήματος στον κεντρικό δρόμο της Αράχωβας και καταγράφει τις κινήσεις ενός άντρα που βρίσκεται σε απόσταση πέντε μέτρων από το χάσκι.

Ένας άγνωστος άνδρας φορά κουκούλα, έχει μια φωτογραφική μηχανή ανάρτηση στο λαιμό του και κρατά μια ομπρέλα, παρόλο που δεν βρέχει. Στο συγκεκριμένο καρέ, ο άνδρας στρέφει το βλέμμα του προς τον σκύλο που φαίνεται να τον ακολουθεί.

Το συγκεκριμένο οπτικό υλικό σε μορφή βίντεο δόθηκε χθες στο κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και ενημερώθηκε ταυτόχρονα ο κηδεμόνας του Όλιβερ. Πρόκειται για το πρώτο βίντεο που δείχνει τον σκύλο διπλα σε άνθρωπο χωρίς να είναι ξεκάθαρο μέχρι στιγμής τουλάχιστον εάν ο εν λόγω άνδρας εμπλέκεται στην υπόθεση ή αν απλά έτυχε να περπατάει δίπλα στο χάσκι.

Κατά πληροφορίες τα υπόλοιπα βιντεο που έχουν στη διάθεση τους οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών και περιλαμβάνονται στη δικογραφία εμφανίζουν τον Όλιβερ να κάνει βόλτες στην Αραχωβα μαζί με αδέσποτα σκυλιά.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: