Δύναμη ψυχής Στέλιου Ρόκκου: Η απόφαση του τραγουδιστή 10 ημέρες μετά τον θάνατο του αδελφού του

January 10, 2024

Δύναμη ψυχής Στέλιου Ρόκκου: Η απόφαση του τραγουδιστή 10 ημέρες μετά τον θάνατο του αδελφού του

Διαφ.

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί ο Στέλιος Ρόκκος και η οικογένειά του, καθώς πριν δέκα ημέρες περίπου πέθανε ο αδελφός του Νίκος Ρόκκος στη θάλασσα.

Λίγο πριν την τραγική απώλεια του αδελφού του, ο δημοφιλής καλλιτέχνης εμφανιζόταν στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Διονύση Σχοινά. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι εμφανίσεις σταμάτησαν προσωρινά μέχρι ο Στέλιος Ρόκκος να νιώσει έτοιμος να επιστρέψει.

Η απόφαση του Στέλιου Ρόκκου 10 ημέρες μετά τον θάνατο του αδελφού του

Όπως έκανε γνωστό το νυχτερινό κέντρο, οι δυο καλλιτέχνες θα επιστρέψουν αυτό το Σάββατο 13 Ιανουαρίου για μια τελευταία εμφάνιση, για να αποχαιρετήσουν τους θαυμαστές τους.

Συγκινητική στιγμή για τον Στέλιο Ρόκκο: Η μητέρα του ποζάρει αγκαλιά με τα εγγόνια της, μια εβδομάδα μετά τον θάνατο του αδερφού του, Νίκου

Μια οικογενειακή φωτογραφία με τα αδέρφια, τα ξαδέρφια και την πολυαγαπημένη του γιαγιά δημοσίευσε το βράδυ του Σαββάτου, ο γιος του Στέλιου Ρόκκου, Δημήτρης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η συγκινητική στιγμή έρχεται μια εβδομάδα μετά τον θάνατο του αδερφού του τραγουδιστή, Νίκου.

Όπως φαίνεται, η μητέρα του Στέλιου Ρόκκου μετά τη σύντομη περιπέτεια που είχε με την υγεία της, κατά την οποία χρειάστηκε να νοσηλευτεί, έχει επιστρέψει στο σπίτι της στη Λήμνο έχοντας στο πλευρό της όλα της τα εγγόνια. Η μητέρα του Στέλιου Ρόκκου, όπως και όλη η οικογένεια του τραγουδιστή ήρθε αντιμέτωπη με ένα μεγάλο πλήγμα τις προηγούμενες ημέρες,

Πιο συγκεκριμένα, ο αδελφός του Στέλιου Ρόκκου, Νίκος έφυγε από τη ζωή, από ανακοπή καρδιάς ενώ είχε πάει για ψάρεμα. Αυτό είναι το δεύτερο παιδί της οικογένειας που χάνεται, πράγμα που στοίχισε αρκετά σε όλους, πόσω μάλλον στην μητέρα του τραγουδιστή. Ωστόσο, όλη η οικογένεια παραμένει ενωμένη και όλα της τα εγγόνια βρίσκονται συνεχώς κοντά της για να της δείχνουν την αγάπη τους.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: