Αποκαλύφθηκε: Αuτός είναι ο συνεργóς του 39χρоνου που μαζί έβαλαν τέλος στη ζωń της 41χρονης Γεωργίας

January 10, 2024

Αποκαλύφθηκε: Αuτός είναι ο συνεργóς του 39χρоνου που μαζί έβαλαν τέλος στη ζωń της 41χρονης Γεωργίας

Διαφ.

Πρόκειται για έναν 34χρονο σεσημασμένο ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που περίμενε το ζευγάρι να γυρίσει για τη δήθεν ληστεία

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία στη Θεσσαλονίκη καθώς έγινε γνωστό το προφίλ του συνεργού του 34χρονου του 39χρονου φονιά της Γεωργίας Μουράτη.

Σύμφωνα με τον ALPHA, πρόκειται για έναν 34χρονο ο οποίος είχε παρελθόν με τις Αρχές. Γείτονές του έκαναν λόγο για έναν οξύθυμο χαρακτήρα, ο οποίος είχε προκαλέσει πάρα πολλά προβλήματα σε όλους τους ένοικους της πολυκατοικίας.

Μάλιστα, όπως σημείωναν χαρακτηριστικά «δεν έπεσαν από τα σύννεφα».

Έγινε λάθος, αλλιώς το σχεδιάσαμε» – Τι είπε προφορικά στις Αρχές ο 39χρονος

«Έγινε λάθος, αλλιώς το σχεδιάσαμε». Με αυτά τα κυνικά λόγια, ο 39χρονος δολοφόνος της 41χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη, αντιμετώπισε τη σύλληψή του από την Αστυνομία.

Όπως αναφέρει ο ALPHA, ο 31χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς πως είχε σχεδιαστεί εικονική ληστεία για να πάρει χρήματα από τη σύντροφό του καθώς χρωστούσε μεγάλα χρηματικά ποσά λόγω του πάθους του με τον τζόγο.

Μάλιστα, ο συνεργός του, ήταν ένας από τους ανθρώπους στους οποίους χρωστούσε ο 39χρονος και συγκεκριμένα ένα ποσό της τάξεως των 650 ευρώ.

Ωστόσο, το πλάνο των δυο σατανικών δολοφόνων ήταν να μπει πρώτα ο 39χρονος ώστε να τον απειλήσει ο συνεργός του μπροστά στη Γεωργία, για να την πιέσουν και να πάρουν τα χρήματα.

Να σημειωθεί πως ο 39χρονος δεν έχει υπογράψει την ομολογία του αρνούμενος πεισματικά να κάνει κάτι τέτοιο.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: