Σωστά μοντέλα: Οι 2 κοúκλοι γιοι του Γρηγόρη Βαλτινού & η δnμοσιογράφος σύζυγος που ζουν μακριά από τα φώτα

January 14, 2024

Σωστά μοντέλα: Οι 2 κοúκλοι γιοι του Γρηγόρη Βαλτινού & η δnμοσιογράφος σύζυγος που ζουν μακριά από τα φώτα

Διαφ.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Mega “Πάμε Δανάη”, μίλησε για τους δύο του γιους του και τον ρόλο του ως πατέρας, αλλά και για τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, στην οποία συμμετέχει.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός έχει άγχος για τον νέο του ρόλο

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην αγωνία του για το πώς θα αποδώσει τον μεγαλύτερη ηγέτη στην ιστορία της Κύπρου, υπογραμμίζοντας «έχω τρομερό άγχος. Καλούμαι να ενσαρκώσω αυτό το ιστορικό πρόσωπό και αυτό είναι τρομερά αγχωτικό για όλους όσους το έχουν κάνει. Είχα τρομερό δίλημμα. Με ηρέμησε ο Ανδρέας (σ.σ Γεωργίου). Έτρεμα στο γύρισμα. Ήμουν άυπνος και είχα συντροφιά την κόλλα και τις τρίχες – που μισώ στο θέατρο. Η προετοιμασία του Μακάριου θέλει 4 ώρες κάθε μέρα πριν το γύρισμα. Του μοιάζω οπτικά».

Η ανάγκη του Γρηγόρη Βαλτινού

Όσον αφορά τους δύο γιους του, τον Νικηφόρο και τον Γιάννη, ο Γρηγόρης Βαλτινός επεσήμανε «μαζί με το θέατρο, το να κάνεις οικογένεια είναι σχεδόν επίτευγμα. Από τη πλευρά κυρίως των άλλων και όχι του καλλιτέχνη. Φιλούσα τα παιδιά μου όταν γύριζα από το θέατρο και φοβόμουν να μην τα ξυπνήσω. Αυτή την «ενοχή» την έχω μέσα μου. Μου λείπει το να γίνουν για μία φορά 5 ετών και να τα αγκαλιάσω όπως όταν ήταν μικροί οι γιοι μου. Το κάνω και τώρα που είναι μαντράχαλοι. Είναι μία ανάγκη μου».

Ο μεγαλύτερος γιος του ηθοποιού και σκηνοθέτη, ο Νικηφόρος, σπούδασε σκηνοθεσία στο Los Angeles, είναι παντρεμένος, εδώ και δύο χρόνια, με την Holly Patrick, με καταγωγή από τον Καναδά, ενώ ο μικρότερος Γιάννης είναι απόφοιτος της Παντείου στις Οικονομικές Επιστήμες.

Η μητέρα τους, Εύα Μπίθα, είναι σύζυγος του Γρηγόρη Βαλτινού εδώ και 30 χρόνια και ως δημοσιογράφος, γνωρίστηκε μαζί του σε μία συνέντευξή τους και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

Σχετικά με το μυστικό της ευτυχίας τους, ο ηθοποιός σημείωσε «πιστεύω ότι δεν καταπιέσαμε ο ένας τον άλλον. Είναι πολύ ώριμο άτομο και με ωρίμασε η σύζυγός μου. Εγώ είχα τον ναρκισσισμό που έχουν όλοι στην αρχή, αλλά από την τέχνη ωριμάζεις».

Πηγή

Διαβάστε επίσης: