Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 48δ.
Παίκτρια ντύθηκε για τα μπουζούκια αλλά πήγε στο ΡουκΖουκ και άφησε άφωνη τη Μακρυπούλια: “Μπαμπά να σου εξηγήσω…”
Διαφ.
Μία παίκτρια του «ΡουκΖουκ» προκάλεσε αίσθηση με τις επιλογές της στο ντύσιμό της που αποπνέουν έξοδο στα μπουζούκια κατά το μεσημέρι της Δευτέρας.
Η κοπέλα φορώντας ένα τοπάκι, όπως αποκάλυψε στη Ζέτα Μακρυπούλια, που την εξέπληξε αφού θεωρούσε το ντύσιμό της πολύ προκλητικό για μεσημεριανή εκπομπή.
Η νεαρή κοπέλα, παρόλα αυτά, φάνηκε απαλλαγμένη από προσδοκίες και κόμπλεξ, και λίγο αργότερα, αποκάλυψε ότι για να παρουσιάσουν το αστείο με τη φράση «μάζευε κι ας είν’ και ρώγες», θα έπρεπε να τηρήσουν τη σειρά των λέξεων. Μετά τη γενική έκρηξη γέλιου, τόνισε πως ήταν απλώς ένα αστείο.
Διαβάστε επίσης:
- Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε κορυφαίος ηθοποιός
- ΈΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ – ΕΣΚΑΣΕ Η «ΒΟΜΒΑ»
- Ιωάννα Τούνη για Ντουμπάι: «Ο σάπιος κόσμος που υποστηρίζει όλα αυτά λογικά θα έχει πάει το πολύ μέχρι Καρδίτσα»