Ο Θεός έβαλε το χέρι του: Επιτέλους ευχάριστα για τον Δημήτρη Κόκοτα , μαθεύτηκε και όλοι ελπίζουν ξανά

April 17, 2024

Ο Θεός έβαλε το χέρι του: Επιτέλους ευχάριστα για τον Δημήτρη Κόκοτα , μαθεύτηκε και όλοι ελπίζουν ξανά

Διαφ.

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει στο νοσοκομείο μετά το καρδιακό επεισόδιο του υπέστη και χθες, Δευτέρα 15 Απριλίου, είχε γίνει γνωστό πως οι γιατροί θα έκαναν νέα προσπάθεια αποσωλήνωσής του, ώστε να δουν τι συμβαίνει και εάν υπάρχει κάποια θετική εξέλιξη όσον αφορά στην υγεία του.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, και το ρεπορτάζ της Χρύσλας Γεωργακοπούλου, κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη. Αποφασίστηκε πως έπρεπε να πραγματοποιηθούν νέες εξετάσεις ώστε να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται ο οργανισμός του τραγουδιστή.

Για ποιο λόγο δεν αποσωληνήθηκε ακόμα ο Δημήτρης Κόκοτας

Δεν επιθυμούν να προχωρήσουν σε βιαστικές κινήσεις που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τον ασθενή τους, αντιθέτως θέλουν να ακολουθήσουν τον σωστότερο τρόπο για να ξεκινήσουν τη διαδικασία της πλήρους αποσωλήνωσης.

Έτσι, κατέληξαν πως θα περιμένουν κάποια 24ωρα ακόμα, ώστε τα αποτελέσματα των εξετάσεων να είναι ικανοποιητικά και να μπορούν να εξασφαλίσουν είναι ότι ο Δημήτρης Κόκοτας θα είναι ασφαλής όταν η η διαδικασία ξεκινήσει και ότι ο οργανισμός του θα αντιδράσει θετικά.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: