Λένα Δροσάκη: «Ήμουν αγοροκόριτσο και μου έπεσε βαρü το ότι έγινα μάνα, δύσκολο πράγμα να μεγαλώνεıς παıδί»

April 17, 2024

Λένα Δροσάκη: «Ήμουν αγοροκόριτσο και μου έπεσε βαρü το ότι έγινα μάνα, δύσκολο πράγμα να μεγαλώνεıς παıδί»

Διαφ.


Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Λένα Δροσάκη στην Τζένη Θεωνά και την εκπομπή Μαμα-δες το απόγευμα του Σαββάτου στην ΕΡΤ2.

Η γνωστή ηθοποιός,μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά της γέννηση του γιου της, αλλά και στον σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

 

«Μέσα σε όλη αυτή τη γυναικεία εικόνα νιώθω πολύ περίεργα, ήμουν αγοροκόριτσο. Ο Αλέξανδρος όμως, έγινε ο άντρας της ζωής μου. Βρήκε κάτι που το ξεκλείδωσε σε εμένα», είπε αρχικά η Λένα Δροσάκη.

Όσον αφορά τη μητρότητα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη γέννα της, η Λένα Δροσάκη εξομολογήθηκε: «Πριν μείνω έγκυος μου έλεγαν όλοι “κάνε ένα παιδί, άντε”, αυτό όμως είναι κάτι που θα συζητήσουμε άλλη φορά. Κάνω παιδί και το παράπονό μου ήταν ότι κανείς δεν μου είπε, ακόμα και από τους δικούς μου ανθρώπους ότι είναι δύσκολο. Είναι πανδύσκολο.

Διαβάστε επίσης: