Με Dior, Valentino & πόδια έξω: Τις “έσβησε” όλες η Ρία Πρίνου στα 81 της, εμφάνιση χιλιάδων ευρώ σε εκδήλωση

April 23, 2024

Με Dior, Valentino & πόδια έξω: Τις “έσβησε” όλες η Ρία Πρίνου στα 81 της, εμφάνιση χιλιάδων ευρώ σε εκδήλωση

Διαφ.

Μια λαμπερή γιορτή διοργάνωσαν η Ρία Πρίνου και η κόρη της Άλκηστις. Η δημιουργός των Κέντρων αισθητικής Dr Prinou, Ρία Πρίνου έδωσε το «παρών» σε ένα event αφιερωμένο στο προσωπικό της γνωστής αλυσίδας.

Μάλιστα η ίδια επέλεξε μια εντυπωσιακή κάπα Dior. Από μέσα πόνταρε σε ένα λευκό πουκάμισο. Ολοκλήρωσε το σύνολο με οπάκ καλσόν και κομψές μαύρες γόβες Valentinο.

H Ρία Πρίνου και η κόρη της Άλκηστις τόνισαν μεταξύ άλλων στην ομιλία τους: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που εδώ και 60 χρόνια είστε δίπλα μας και είστε οι αληθινοί αρωγοί αυτής της εταιρείας. Μία αγκαλιά για όλους τους παλιούς και νέους συνεργάτες που στελεχώνουν τα 20 καταστήματά μας και προσφέρουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και κυρίως την αφοσίωσή τους».

Σε άλλο σημείο εξήγησαν «Τα Dr Prinou με δράση σε 5 διαφορετικά γεωγραφικά διαμερίσματα, σε 10.000 τ.μ., έχουν πετύχει να απασχολούν αισίως πάνω από 550 εργαζόμενους σήμερα. Σύγχρονοι χώροι εργασίας έτοιμοι να προσφέρουν εμπειρίες ζωής με οικολογική συνείδηση και άμεση ψηφιακή αναβάθμιση. Το ελκυστικό περιβάλλον εργασίας μεταμορφώνει την εμπειρία των εργαζομένων. Δημιουργούμε ομάδες επιτυχίας με κύριο στόχο τη προσωπική ανέλιξη, την αναζήτηση του ταλέντου και την αφοσίωση στο κάθε ένα μοναδικό άνθρωπο. Με αυτό το τρόπο, θα ανακαλύψουμε νέες δεξιότητες και ιδέες, καλλιεργώντας μία αποτελεσματική επικοινωνία και ενισχύοντας την αποδοτικότητα».

Πηγή

Διαβάστε επίσης: